Cytat Zamieszczone przez Piotr
... Jakby Ci to nie sprawiło klopotu podrzuć na priv jakieś namiary na agencje ktora to sprzedaje (chyba że to GAH Szczawne tym handluje)
Cytat Zamieszczone przez pyton
...Ja w to wchodze. Ile za ile i kiedy?
Serio serio!!!
Ogólnie sprawa nie jest jednak taka prosta (wiadomo). Tereny po dawnym Jaworniku należały kiedyś do Agencji Rolnej, jednak ta przekazała jakieś 95% z nich gminie Komańcza, która wymyśliła sobie, że ściągnie na te tereny inwestorów z branży sanatoryjno uzdrowiskowej ( czytaj- http://www.komancza.regiony.pl/inwestycje.html ). Ja załapałem się jeszcze na te 5% czyli kupiłem ziemie od GAH w Szczawnem, jak mi wiadomo więcej ziemi w tym rejonie agencja nie posiada (chyba, że ściemniają, bo na zadane rok temu pytanie o te tereny również mówili, że nic już nie mają). Prawdopodobnie jedynym wyjściem było by założenie spółki, stworzenie biznes planu inwestycji i ich wpływu na rozwoju turystyki w tym rejonie, a potem to już z górki – spotkania, popijawy, łapówki itd., itp... Niestety w żadnej z tych rzeczy nie czuję się dobrze.
Cytat Zamieszczone przez długi
Podejmę rękawice, będę w sierpniu
No to stoi, ja też tam będę między 7 a 20, poznasz mnie po namiocie wielkości jurty (nie sposób ominąć idąc do SKPB)
PS. Tylko nie zapomnij oręża!

Cytat Zamieszczone przez T.B.
Nie wiesz czasem, czy to jeszcze jest?
Gdyby była to już moja niestety takie okazje nie trwają długo. Co prawda pod koniec ubiegłego roku pojawiła się oferta na działkę w Smolniku – 2 ha za bodaj że 2700. Nawet ją oglądałem ale nachylenie stoku było takie, że drapałem się tam na czworaka. Obecnie w ofercie jej nie ma za to jest 800 innych i sporo z nich w ciekawych miejscach.