Witam
Jezeli ktos ma licencje spawacza, moze wie kto to zrobil
http://info.onet.pl/927180,11,item.html
![]()
![]()
Monika
Witam
Jezeli ktos ma licencje spawacza, moze wie kto to zrobil
http://info.onet.pl/927180,11,item.html
![]()
![]()
Monika
Witam!
Jakaś miejscowa organizacja terrorystyczna najwyraźniej walczy z motorami i terenówkami :).
Co nie zmienia faktu że sposób jest głupawy!
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Co prawda, to prawda - lepiej byłoby rozpiać linkę między drzewami ;-)Zamieszczone przez admin
![]()
Jak znajde linke rozpieta miedzy drzewami bede wiedzial do kogo sie usmiechnacZamieszczone przez Piotr
![]()
A zaostrzone metalowe kolki sachorym pomyslem. Juzmi stoi przed oczami jak ide z synem spokojnie ogladajac widoki i ktores z nas nagle ma przebita stope
:(
monika
Miejmy nadzieję, że któryś z pomysłodawców wpadnie w swoje własne sidła !!!
Witamy w Bieszczadach... w górach gdzie zastawiają półapki na turystów i gdzie panuje wścieklizna...
Coś czuje że w tym roku w Biesczady przyjadą tylko sami hardkorowcy :)
Chcieliśmy mieć góry czyste od stonki? - życzenie się spełniło.
Żal mi ludzi, którzy żyją z turystyki. Media skasowały Bieszczady totalnie... Być może się myle... Są przecież ludzie, którzy jeżdżą w Bieszczady dla przygody![]()
A komentarze pod tym artykułem są ciekawym źródłem informacji o tym jak ludzie widzą Bieszczady - polecam lekturę...
hmmm a Karlikow i Tokarnia to nie Beskid Niski przypadkiem?
Nie ważne czy to jest Tokarnia czy to jest Dukla... Padło magiczne słowo Bieszczady i prawdę mówiąc to po przeczytaniu tych wszystkich opinii serce roście... Z jaką zawziętością wszyscy bronią Bieszcad... Ta negatywna opinia może stać się też pewną dźwignią marketingową... Stonka przypomni sobie że istnieje coś takiego jak Bieszczady i podświadomie wmówi sobie że pasowałoby te górki zobaczyć. W tym roku modne będą Bieszczadyhmmm a Karlikow i Tokarnia to nie Beskid Niski przypadkiem?![]()
Komentarze na onecie są po prostu the best - nic ich nie przebijeZamieszczone przez Marcin
A to Polska właśnie.
Z ta dźwignią to słuszna uwaga. Niestety (dla autochtonów - pozdrowienia dla Średniej Wsi) im dłużej beda o Bieszczadach pisać "Polska D", dziura, bez pradu, ludziska czarno-biale telewizory mają (jak w ogóle mają), itp - tym w sensie turystycznym lepiej. To sie sprzeda (je). Dlatego mnie osobiście nieco dziwi ten pęd do luksusu w uslugach turystyczno-noclegowych (z mizernym zresztą efektem). Zasobni w portfel turyści mają (zazwyczaj) ciekawsze miejsca do zwiedzania, a Ci którzy przyjadą - drugi raz się nie pojawią (z małymi wyjątkami,co by za bardzo nie generalizować).
:P trudno, jade z mlodym i tak. Rok bez Bieszczad to rok stracony. Obejdziemy w kolo miski, nasyczymy na zmije i postramy sie ominac zaostrzone slupkiZamieszczone przez Marcin
Monika
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki