jezu, 700 osób czyli 350 zespołów dwuosobowych. Skąd wy bierzecie te dane i robicie zamęt :/
"cała zaś impreza na terenie parku to jednak 2400 osób"
-A skąd takie info? W podanym oświadczeniu BdPn wyraźnie jest napisane, że cała impreza składa się z 2400 osób. Po co do danych tych dodajecie Rzeźniczka którego limit to 900 osób jeżeli był on planowany poza terenem Parku Narodowego i jakieś małe Rzeźniczątko którego dystans to od 70 metrów do 1,6 km ;/ (nawet nie chciało mi się sprawdzać czy to Rzeźniczątko dla dzieciaków było ogóle planowane w BdPN czy poza).
Cytat BdPn:
"Masowa impreza sportowa w której według wniosku miałoby uczestniczyć ok 2400 zawodników".
Czytanie ze zrozumieniem. Bieg Rzeźnika to cykl imprez czyli impreza masowa trwająca tydzień lub ponad. Podczas całej imprezy biegnie 2400 osób. Przez teren BdPN ok 1350.
Generalnie żeby nie było -nie wypowiadam tutaj żadnej swojej opinii na temat tych biegów. Chodzi mi tylko i wyłącznie o liczby i nie naginanie faktów.
Organizator zawalił i to jest oczywiste.
Dopisane: dobra już wiem o co chodzi, ja dane brałam ze strony Rzeźnika a wy od Parku Narodowego i teraz widzę że to są inne liczby ;/ Hehe Ultra na stronie Rzeźnika wyraźnie pisze max 500 a Park pisze że Ultra 650-700. Więc nie rozumiem już nic i chyba nawet nie chcę.

Odpowiedz z cytatem