No cóż, mam niestety złe doswiadzczenia i już. Psy tez są głupie, a jakże. Koń jednak widzi mi się musi być znacznie głupszy - tak ogólnie/obiektywnie rzecz biorąc.Zamieszczone przez T.B
Nie wiem czy chciałeś mi dokopać ;-) czy tez nie, ale ja się z Toba zgadzam. Zamierzam się zresztą do nowego przepisu stosować, skoro taki jest to trudno. Właściciele którzy puszczają psy luzem bez kagańca w miejscach publicznych sa po prostu nieodpowiedzialni. Jest tak jak napisała Żaba - większość ludzi nie panuje nad swoimi psami, taki puszczony luzem psiak poleci za kotem, kaczką czy czym tam chcesz i jego "pan" nie jest w stanie go odwołać, bo kochany pupilek ma go po prostu w d..Zamieszczone przez T.B
Natomiast psów przybywa i co gorzej jest moda na psy agresywne (amstaf, pitbul, kaukaz). Wyjrzyj za okno, albo jak bedziesz na spacerze, popatrz sobie ile jest psów, które wyprowadzają swojego pana na spacer - całe mnóstwo. Zawsze z tego zlewam - ciągnie taki piesek przodem, a Pan leci na smyczy za nim mało sie nie zabije o drzewka i znaki drogowe...
Obiektywnie to trzeba przyznać, że teraz to już nieco lepiej liczą. Trzeba sie bardzo napracować, co by ci nie policyliZamieszczone przez T.B
![]()

Odpowiedz z cytatem