Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 55

Wątek: Pieniądze w Bieszczadach - banki, bankomaty, karty, cash back

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAHA
    dla nas to w sumie dobrze... bo nie trzeba bedzie mowic co 3 sek. czesc lub dzien dobry
    W rzeczy samej !!!

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2005
    Rodem z
    Kraków (Prądnik Czerwony, na Nową (C)huć zamieniony...)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr
    Bo jestes biednym trampem i w ogóle przestań już jeździć w Bieszczady - i tak nikt Cie tam nie chce Wink
    Cały artykuł:
    http://www.pressmedia.com.pl/sn/publicystyka/d2.asp?u_file=!p.txt
    Musze przyznać ze daaawno nie czytałem wiekszych głupot i frazesów. W niektórych gazetach za spóxnienie do pracy każą pisać horoskopy, najwyraźniej w Super Nowościach za kare pisze sie o Bieszczadach.
    Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz! Bieszczady się nam marnują, jak za czasów towarzysza Edwarda! Dramat!! Zaraz ktoś napisze, że trzeba obory dla bydła stawiać.

Zresztą, głupi jestem. Przecież jako historyk powinienem wiedzieć, że historia uczy nas, że niczego się z niej nie potrafimy nauczyć :( :( :(

A tak swoją drogą - zastanówcie się, jak się ta radosna proinwestycyjna gazetowa tfurczość ma do przesławnego a planowanego wyciągu na Małe Jasło. Może ten artykuł to jest część kampanii na rzecz jego powstania? Wcale bym sie nie zdziwił. Jak się chce ludziom wcisnąć gówno, to trzeba wszędzie powtarzać że gówno jest dobre. To się w dzisiejszych czasach nazywa marketing
    Pozdrawiam
    mj

arro
    Guest

Domyślnie bankomat lub reklamowka z pieniedzmi !

Ludzie! Kto to wymyslil ze trzeba wozic reklamowke z pieniedzmi gdy nie ma bankomatu! A gdzie byscie to wydali? Mowie o Bieszczadach, a nie o Sanoku, Lesku, Ustrzykach D. i Hotelu Gorskim w Ustzykach G. /PTTK sic!/. W ogole trudno wydac wiecej niz 1000-1500 zl na dwa tygodnie /osobe. Jezeli dobrze licze to jest jakies 5-8 banknotow 200 zlotowych - na pewno sie zmiesci w portfelu. Gdzie tu do reklamowki - chyba bilonu Jezeli ktos wydaje wiecej, to na pewno go stac na podjechanie do Ustrzyk D.
    I jeszcze historyjka autentyczna:
    W deszczowy, mglisty i zimny dzien /15 st lipiec/ dwie osoby paraduja w klapkach /leje!/ i bardzo lekko ubrane kolo Eskulapa w Ustrzykach G. Dzwonia z automatu telefonicznego do Rzeszowa z reklamacja. Okazuje sie ze LOT zgubil im caly bagaz - przylecieli do Rzeszowa z Gdanska - mieszkali w Hotelu Gorskim. Na szczescie po kilku dniach bagaz sie znalazl i mogli sie ubrac i umyc - bo reczniki i szczoteczki tez byly w bagazu...

nowy
    Guest

Domyślnie Odp: CZY W USTRZYKACH GÓRNYCH JEST BANKOMAT

Odkopuje trupa.
    Jak sytuacja wyglada obecnie?
    Da sie gdzies pieniadze wyplacic? Bo z gotowka troche nie usmiecha mi sie szlajac :)

W necie niewiele znalazlem, w sumie nic:
    http://mapa.nocowanie.pl/ustrzyki_gorne/bankomaty/

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Cytat Zamieszczone przez nowy Zobacz posta
    Da sie gdzies pieniadze wyplacic? Bo z gotowka troche nie usmiecha mi sie szlajac :)
    A dlaczego? Boisz się, że wszystko przepijesz? Ja bym jednak zaufal gotówce, nie będziesz tracił czasu na szukanie bankomatów. Tu jest wątek o kasie w Bieszczadach, niezbyt świeży, ale postępu specjalnego raczej w tej kwestii nie ma.

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Marcowy postęp jest bo już można płacić karta płatniczą w kilku punktach. A z tego co pamiętam to bankomat był w Czarnej
    pozdrawiam
    Marek

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Cytat Zamieszczone przez Pyra.57 Zobacz posta
    Marcowy postęp jest bo już można płacić karta płatniczą w kilku punktach. A z tego co pamiętam to bankomat był w Czarnej
    Yyy... Ale ja nie twierdzę, że w Bieszczadach nie można płacić kartą, tylko że od czasu założenia tamtego wątku nie ma jakiegoś szalonego postępu w tym wzlędzie :) O bankomacie w Czarnej też pisze w podlinkowanym wątku kilka osób, jest nawet link do informacji w "Nowinach".

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Na pewno jest w Lutowiskach, chociaż ja w bankomatach nie doświadczony, bo przyjeżdżam w Bieszczady prawie bez pieniędzy (proza życia). Na szczęście niedługo będzie można przytulić się do jednego czy drugiego szałasu, które od jesieni mają wyrastać w Bieszczadach.

Awatar mag
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Bydgoszcz

Byłam niedawno w UG i żadnego bankomatu nie widziałam..

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

Domyślnie Odp: skad wziac kase - lokalizacje bankomatow w Bieszczadach

...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)