W rzeczy samej !!!Zamieszczone przez KAHA
W rzeczy samej !!!Zamieszczone przez KAHA
Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz! Bieszczady się nam marnują, jak za czasów towarzysza Edwarda! Dramat!! Zaraz ktoś napisze, że trzeba obory dla bydła stawiać.Zamieszczone przez Piotr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zresztą, głupi jestem. Przecież jako historyk powinienem wiedzieć, że historia uczy nas, że niczego się z niej nie potrafimy nauczyć :( :( :(
A tak swoją drogą - zastanówcie się, jak się ta radosna proinwestycyjna gazetowa tfurczość ma do przesławnego a planowanego wyciągu na Małe Jasło. Może ten artykuł to jest część kampanii na rzecz jego powstania? Wcale bym sie nie zdziwił. Jak się chce ludziom wcisnąć gówno, to trzeba wszędzie powtarzać że gówno jest dobre. To się w dzisiejszych czasach nazywa marketing![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
mj
Ludzie! Kto to wymyslil ze trzeba wozic reklamowke z pieniedzmi gdy nie ma bankomatu! A gdzie byscie to wydali? Mowie o Bieszczadach, a nie o Sanoku, Lesku, Ustrzykach D. i Hotelu Gorskim w Ustzykach G. /PTTK sic!/. W ogole trudno wydac wiecej niz 1000-1500 zl na dwa tygodnie /osobe. Jezeli dobrze licze to jest jakies 5-8 banknotow 200 zlotowych - na pewno sie zmiesci w portfelu. Gdzie tu do reklamowki - chyba bilonuJezeli ktos wydaje wiecej, to na pewno go stac na podjechanie do Ustrzyk D.
I jeszcze historyjka autentyczna:
W deszczowy, mglisty i zimny dzien /15 st lipiec/ dwie osoby paraduja w klapkach /leje!/ i bardzo lekko ubrane kolo Eskulapa w Ustrzykach G. Dzwonia z automatu telefonicznego do Rzeszowa z reklamacja. Okazuje sie ze LOT zgubil im caly bagaz - przylecieli do Rzeszowa z Gdanska - mieszkali w Hotelu Gorskim. Na szczescie po kilku dniach bagaz sie znalazl i mogli sie ubrac i umyc - bo reczniki i szczoteczki tez byly w bagazu...
http://www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll...NOSCI/70807003 moze sie przydac...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
w Cisnej bankomatu co prawda nie ma, ale można trafić na czynny bank (chyba PKO)![]()
W ostatnim nr "Gazety Bieszczadzkiej" wyczytalam, ze w Czarnej zostal uruchomiony bankomat chyba Banku Spoldzielczego. Nie wiem jakie karty akceptuje, ale jest nadziejabo inaczej, to rzeczywiscie nedza
albo Polańczyk, albo ekspozytura w Cisnej.Ale chyba np. w Ustrzykach Górnych w sklepie "glównym" mozna placić kartą i w "Zajezdzie pod Carynska" tez chyba
![]()
Pozdrawiam
Ja tam nie wiem bo nie sprawdzałem, ale wg strony Podkarpackiego Banku Spółdzielczego to w Komańczy jest bankomat 24h: http://www.bssanok.com.pl/bankomaty/bankomaty1.htm (bank jest obok sklepu - w sąsiednim budynku).
Potwierdzam, widziałem. Jest bankomat. Dla tych co pierwszy raz:Wychodzisz z "Dworca" PKP w Komańczy... zerknij na lewo i widzisz sklep: bodajże delikatesy Centrum, zerkajac jeszcze kilka stopni w lewo ujrzysz budyneczek banku. i tyle w temacie...![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Jest w Solinie, Polańczyku, Ustrzykach Dolnych, Zagórzu, Lesku, Sanoku. No i w Czarnej i Komańczy.
W Czarnej jest na 100%.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki