Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Definicja forum [część wątku o psach i kotach]

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

No i mam wrażenie, że powoli dochodzimy jednak do jakichś ustaleń, a przynajmniej przybliżenia pojęcia "opinie turystów". To własnie powinno być to, co zwiazane jest z bieszczadzkim szlakiem... Jedzonko, trasy wędrówek, miejsca do spania, komunikacja, przygody i wrażenia z wędrówek itp. A, że czasami ktoś "pobłądzi" i zacznie wzdychać nie na OT, a na Opiniach turystów...? Tego chyba się nie uniknie. Ale przynajmniej starajmy się "wyczuwać bluesa". No i jest jeszcze Admin...
    Pozdrawiam
    Kriss40

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie

Mysle ze propozycja Piotra jest super nic dodac nic ujac jestem za
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie

Czyli:

Opinie turystów: wymiana doświadczeń z bieszczadzkich wypraw: zakwaterowanie, wyżywienie, dojazd
    Co jeszcze tu dopisać aby było OK?
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Opinie turystów: wymiana doświadczeń z bieszczadzkich wypraw: zakwaterowanie, wyżywienie, dojazd.
    Np - szlaki i ścieżki piesze, rowerowe i konne, turystyka samochodowa, regulacje prawne, instytucje użyteczności publicznej, zabytki.

Być może dopisać w nazwie: Opinie turystów i informacje praktyczne:
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    A coś do kurwowania?
    Sądzisz adminku, że wszyscy wracają z Bieszczadów zadowoleni?

Oczywiście zastrzeżone dla dorosłych (hi hi - pokazać mi ich).

Alem się nagadał.

Pozdra dla wsiech

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

W "opiniach turystów" powinno być jeszcze miejsce na doznania duchowe, przeżycia fizyczne i metafizyczne, etc. Oczywiście tylko te, które są związane z turystyką bieszczadzką.
    Co Wyście tacy przyziemni ? Nie tylko byt określa świadomość, ale też świadomość określa byt.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec
    W "opiniach turystów" powinno być jeszcze miejsce na doznania duchowe, przeżycia fizyczne i metafizyczne, etc..
    Wtedy nie byłoby zupelnie sensu wprowadzać nowego tematu. Opinie turystów to są opinie turystów, miałyby tu być przede wszystkich informacje praktyczne. Doznania duchowe i inne wzdychania do Bieszczadów (i nie tylko) powinny byc osobno: "Pozostale bieszczadzkie tematy". I wlasnie bardzo dobrze, gdyby jeden z tematów był wyłacznie o przyziemnych sprawach.
    Piotr

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Piotrze, wybacz, ale jestem odmiennego zdania.
    Może i Ty za chwilę je zmienisz (?)

Zauważ, że zdarzają się "całościowe" relacje z dłuższych pobytów w Bieszczadach. Np. Twoje, Szaszki, Aleksandry, moje (przepraszam tych, których nie wymieniłem).
    Pisze się wtedy w zasadzie wszystko o konkretnym pobycie w B. Trudno byłoby sztucznie rozdzielać logistykę od spraw bardziej wzniosłych, skoro wszystko to dzieje się w jednym czasie, a taki dłuższy post na forum stanowi quasi literacką całość.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Piotrze, wybacz, ale jestem odmiennego zdania.
    Może i Ty za chwilę je zmienisz (?)
    Jeśli, to raczej w kierunku: 1 - Bieszczady. 2 - OT (nie-Bieszczady), 3-KIMB. Ale to z konieczności, gdyby nie było inszego wyjścia - na razie upieram sie przy swoim stanowisku.
    Zauważ, że zdarzają się "całościowe" relacje z dłuższych pobytów w Bieszczadach. Np. Twoje, Szaszki, Aleksandry, moje (przepraszam tych, których nie wymieniłem).
    Pisze się wtedy w zasadzie wszystko o konkretnym pobycie w B.
    Całościowe relacje - to sa pozostałe bieszczadzkie tematy. Nie sa to raczej informacje praktyczne (o ile dobrze pamietam) tylko "przygody" + wzdychania. W celu w którym powstał by dział pierwszy wg proponowanego opisu byłyby i tak malo przydatne, (a podejrzewam, że wyszukiwarka nie jest az tak uniwersalna aby to powyciagać z postów - strzelam, bo nie sprawdzałem)Nadal upieram sie, że ten wątek to powinny byc konkretne, praktyczne informacje zebrane w jedno miejsce w celu ulatwienia ich uzyskania przez osoby zainteresowane.
    Mam tutaj obawy, że powstaje jakaś hierarchia tematów, tymczasem nie ma ani takich chęci ani potrzeby. Czy post bedzie na temacie 1 czy na temacie 2 bedzie tak samo ważny i tak samo łatwo dostepny - cały ten "projekt" ma na celu wyłacznie posortowanie postów i łatwiejsze dotarcie do konkretnej informacji.
    Kompromis oczywiście jest mozliwy Tym bardziej, że sprawą jest zainteresowanych tylko kilka osób, więc trzeba to załatwić szybko. Ciach i po bólu. Sie przyzwyczai....
    Piotr

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)