Cytat Zamieszczone przez Kriss40
A ja uważam, że dobrze jest tak, jak jest. Trzeba tylko przestrzegać zasady, że sprawy nie zwiazane z tym wszystkim, co wiąże się z bieszczadzkim szlakiem, zamieszczamy na Oftopiku.
Mam inne zdanie - ale dostosuję sie do woli większości. Jeżeli pozostanie tak jak jst, to ok - tylko nie miejcie pretensji jeżeli jakis temat nagle pofrunie na OT, gdyż nikt nie będzie mial czasu bawić się w interpretacje i przekomarzanki co jest typowo bieszczadzkie, a co nie jest. Dla mnie pierwszy temat to powinny byc informacje praktyczne - tak jak jest w opisie, bez tego "wszystkie inne..". Jest to "ukłon" w stronę osób szukających konkretnych informacji praktycznych,aby nie musieli czytac sterty postów by dotrzec do sedna sprawy - a takich osób szczególnie w okresie wiosna-jesień jest niemało.
Drugi temat widzialbym jako "wszystkie pozostałe bieszczadzkie tematy" - i tu wszelkie wierszyki, wzdychania, zdjęcia pająków i innych zwierząt domowych, etc.
Trzeci to typowy OT - wiadomo o co chodzi. I tak bedzie czasem problem z interpretacją, ale będzie to trochę bardziej ptrzejrzy6scie poukładane - IMHO.
4-ty oczywiscie "Bieszczadzkie spotkania" - gdyż dotyczy wąskiej grupy osób (w sensie ogółu zarejestrowanych)