Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Czy w Bieszczadach są jakieś Agencje Towarzyskie?

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sanok

Domyślnie

podobno jedna (najlepsza) jest troche na północ od Bieszczadów, a mianowicie pomiędzy Brelikowem a Łodyną. Przynajmiej tak mówili ludzie z Brelikowa, konkretów nie znam. Za to jak muzeum koło pomnika Świerczewskiego w Jabłonkach kupił nowy własciciel (jakieś 4 lata temu) to wszyscy mówili, że ma tam być super hotel i najlepszy przybytek w południowo wschodniej Polsce. A tu kilka lat minęło i ani hotelu, ani przybytku, ani nowego właciciela nie widać.

ahbis
    Guest

Domyślnie

Nie wiedziałem, że tym pytaniem „czy w Bieszczadach są…..?” kogokolwiek zdenerwuję. Widzę, że co niektórych to ruszyło, ale dlaczego od razu – głupi?
    Moja decyzja spędzenia urlopu w tej części Polski jest nieodwracalna.
    Panie Piotrze, cytuję:
    „Jest 3 możliwości: albo nigdy nie byłeś w Bieszczadach, albo nie wiesz gdzie są Bieszczady i jaki obszar zajmują, albo jedno i drugie razem wzięte. Sugeruje to, iż powinieneś popatrzyć nieco na mapy (najlepiej w nocy, żeby się odprężyć), oraz zastanowić się nad zasadą i sensem działania w/w przybytków w kwestii głównie finansowej.”
    Odpowiadam – w Bieszczadach bywam bardzo często ze względu na ich urok i wiem, jaki obszar zajmują. W kwestii mapy to dziękuję Panu i innym, Bieszczadnikom którzy pomagają mi w zlokalizowaniu agencji. Postawiłem kilka nowych kropek do sprawdzenia w miejscach takich jak Sanok, Osławnica w Stolniku, Polańczyk, miejscowości pomiędzy Berlikowem a Łodyną (znalazłem na mapie tj. Wola Maćkowa) i otrzymałem prywatną wiadomość o oddalonych od Ustrzyk D. o 60 km Olszanach.
    Teraz kwestia finansowa - czy za głupie 100 zł (mniemam, że ceny są podobne) będę w środku nocy żonę budził??? :D
    Wyjaśniam, że jadę w tamte okolice nie ze względu na agencje i proszę o nie obrażanie mnie. W dzikość Bieszczad dotarła już cywilizacja (telewizja sat., tel. kom., GPS, internet, itp.) nawet gazety nie dochodzą już z tygodniowym opóźnieniem, więc i na pewno są agencje towarzyskie.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sanok

Domyślnie

Już widzę minę tego bacy z Dołżycy, który wypasa na Osławicy, jak usłyszy pytanie "Panie, słyszełem, że gdzieś tutaj..no wie pan...". Moze wlać więc radzę uważać.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Domyślnie

ahbis napisał:........... ale, dlaczego od razu - głupi ?..........................

Teraz kwestia finansowa - czy za głupie 100 zł (mniemam, że ceny sš podobne) będę w œrodku nocy żonę budził???

Zostaje tylko pogratulowac gratulowac zonie troskliwegio męza .
    A pare " głupich " setek polecam przeznaczyć np. na dożywianie dzieci - i madrze i pożytecznie

anjah
    Guest

Domyślnie

Ahbisie poszukiwanie agencji może Cię nieźle zmęczyć, a Ty jeszcze masz w planach "odpocząć, zobaczyć, zwiedzić dzikość Bieszczadów". Co będzie jeżeli nie starczy Ci sił witalnych na skorzystanie z usługi albo co gorsza na wyjście w góry . Może lepiej byłoby zabrać Panią do towarzystwa ze sobą Wtedy miałbyś szansę na wymarzony odpoczynek

Poza tym byłoby nieciekawie, gdyby Bieszczady zamieniły się w centrum rozrywki z deptakami, dyskotekami i burdelami. Wolałabym, żeby ludzie lubiący takie uciechy nie odwiedzali tych stron, a jeździli tam, gdzie takich atrakcji jest pełno. Byłoby miło, żeby zostały jeszcze w Polsce miejsca, w których "panowie sportowcy" (Ci od dresów) nie mieliby czego szukać.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Brawo Iza !!! Nie wiem tylko, czy my się potrzebnie z tym Kolegą męczymy?
    Poczuł sie dotknięty, kiedy zarzucono mu głupotę... A co to jest? Forum bieszczadzkie, czy sekspogotowie? Kolego, nie ma się co obrażać! Pomyśl może lepiej, czy tego rodzaju posty nie obrażają kobiecej części naszego Forum... Pomyśl... i koniecznie głową, a nie główką..
    Pozdrawiam
    Kriss40

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ahbis
    Nie wiedziałem, że tym pytaniem „czy w Bieszczadach są…..?” kogokolwiek zdenerwuję. Widzę, że co niektórych to ruszyło, ale dlaczego od razu – głupi?.
    Nie wydaje mi się, żebys mnie tak zaraz zdenerwował, a jesli lekko się zdrzaxniłem to nie trescią pytania, gdyż nie obchodzi mnie kto w jaki sposób spedza wolny czas, tylko sensem zadawania tego pytania tutaj. Skoro piszesz, że w Bieszczadach bywasz często - to potwierdzasz jedynie, że pytanie jest głupie i naiwne - chyba, że bywasz tam ale ich nie widzialeś bo nie masz na to czasu co tez jest mozliwe. Nie wydaje mi się jednak, aby w regionie w którym bryluje LPR coś takiego moglo się w najbliższym czasie uchować (dzikie ludzie, to wiesz, zaraz by demonstracje, stosy, lincz, listy do ojca dyrektora i papieża oraz takie tam - nie ma szans) - miejscowości ktore wymienileś wczesniej nie lezą w Bieszczadach, oprócz "Oslawicy w Stolniku" co do ktorej położenia pewnien nie jestem, bo jeszcze tam nie byłem. Fakt że w dzikość Bieszczadów dotarło juz sporo róznego ustrojstwa, nie oznacza, iż burdel jest tam kolejnym niezbędnym przybytkiem - gdyby tak było juz dawno ktoś wykorzystałby tę niebywałą niszę w rynku, bo o takie coraz trudniej.
    Pozdrówka dla żony, rozumiem że też czyta forum...
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Barszczyk
    Guest

Domyślnie

ahbis, pełen luz! Nic co ludzkie nie jest nam obce! Rozumiem, że w Bieszczad uderzasz z przyczyn czysto ekonomicznych - stą ta nieodwracalność decyzji! No i słusznie. Jak żona czyta forum, nic się nie stanie. Wzruszy się kobiecina. A tym bacą się nie przejmuj. Tylko nie pytaj faceta, a od razu bierz się za owieczki. Za darmo, a ta szara podobno bardzo romantyczna....
    I jeszcze jedno. O tym czytaniu forum. Nie tylko żona, ale CAŁA POLSKA CZYTA FORUM. 20 MINUT DZIENNIE. CODZIENNIE

Bieszczadnik Awatar Szaszka
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    znad morza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barszczyk
    CAŁA POLSKA CZYTA FORUM. 20 MINUT DZIENNIE. CODZIENNIE
    Miejmy nadzieję, że nie czyta go dzieciom....

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

No to bedzie miał o nas kolega AHBIS mniemanie że zupełnie dziekie ludzie jesteśmy: byrdeli nie uznają bo maja żony (a przynajmniej dziewczyny-narzeczone), w biesy ja poobcować z przyrodą, stówe zamiast pani z agencji wolą oddac na dorzywianie dzieci, nie chcą w biesach "dresów", i proponują darmowe owce....eh dzikie ludzie...
    Co do TV sat, tel.kom, GPS to sie rozporzestrzenia jak fale radiowe dochodżą wiec wszędzie nawet w dzikich biesach.Internet nawet też tam jest, a co! nie wolno!!!!
    PYTON
    P.S. Dziki jestem więc sie do żony przytule bo mi sie płakac chce na mysl ze burdele beda stawiać w biesach: 1. z żalu bo biesy przestana być dzikie 2. ze śmiechu: kto przyjedzie do burdelu np. w Wołosatym? - przecież tam luksusowa fura zawieszenie straci zanim dojedzie ...szybko by splajtowali.... :D i ta nadzieja trzyma przy życiu.
    P.S.2. Ja wole z żoną za darmo. 100 w kieszeni, ja zadowolony, zona też. Same plusy...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)