z Panna chce jechać ale dopiero w sierpniu. mysle że coś wykombinuje :). a przez warszawe to o wiele drozej wychodzi?
z Panna chce jechać ale dopiero w sierpniu. mysle że coś wykombinuje :). a przez warszawe to o wiele drozej wychodzi?
no widzicie! a ja sie ciesze, bo wlasnie jestem z Wroclawia i w tym roku zrobili mi przynajmniej ten wagon bezposredni. :)
stefankmiot
Gdyby ktos decydował się na przesiadkę w Warszawie, to informuję, że z Dworca Zachodniego (autobusowego), z parkingu dla samochodów osobowych , codziennie wyjeżdża o 16-ej busik do Rzeszowa i zapie... naprawdę szybko, bo o 20-ej jest juz w Rzeszowie. Tyle tylko, że po 20-ej z Rzeszowa trudno sie wyrwać dalej...
no ale skoro ten wagon jedzie do Tarnowa, to cały pociąg też, i można się potem w tarnowie przesiąść na Zagórz do innego wagonu... dobrze rozumuję?W informacji PKP podano mi, że jedzie wagon z Wrocławia przez Opole do Zagórza. Podczepiany jest w Tarnowie? do pociągu do Zagórza.
DP
No i owszem - nie wagon ale pociąg do Zamościa. Przesiadka w Tarnowie - mało czasu, więc jak się spóźni to dupajew i czekanie 3 godziny na ten z Gdyni przez Łódź.Zamieszczone przez damian
Tak czy siak - nic nie straszne jak tam się jedzie - choćby i wołami.
Pozdrawiam
http://www.pkp.com.pl/rozklad.php
http://www.rozklady.com.pl/
pobaw sie i znajdziesz polaczenie jakie najbardziej ci pasuje
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
No ale wagon do zagórza też czeka jak sięcały pociąg spóźni?????Zamieszczone przez Michał
Myślę że są skomunikowane czy jak to oni nazywają. Skoro zdążą odczepić i doczepić wagon to paru żwawych trzydziestoparolatkówzdoła się przetransportować migiem do innego pociągu
chyba spróbuję
przeglądałem sugerowane powyżej linki i powinno się udać!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki