Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Wyprawa w Bieszczady - prośba o pomoc

Broodzio
    Guest

Domyślnie Wyprawa w Bieszczady - prośba o pomoc

Witam
    W długi weekend majowy miałem okazje odwiedzić piękny rejon jakim są Beiszczady. Niestety, trwało to kilka dni zaledwie uszczuplone o czas jazdy z Łodzi. Miałem okazje wejść na Tarnice, Otryt oraz kilka innych szczytów ktorych nazwy mi wyleciały z głowy. Teraz zamierzam nadrobić te zaległości, a przy okazji do gór zapalić kilkoro moich przyjaciół.
    Sam jestem średnio doświadczony w łażeniu, do tej pory podróżowałem głównie po Beskidzie. I tu mam prośbe do szanownych forumowiczów :
    Jak najlepiej dobrac trase aby zobaczyć najwięcej urokliwych miejsc, a zarazem nie mieć problemów z zakwaterowaniem. Moja grupa ma liczyć ok 6-8 osób, nocowac chcemy po bazach namiotowych ze względu na koszty, tam też chciałbym zostawiać rzeczy aby po górach chodzić bez zbędnego balastu. Jednak jak czytam informacje w necie mam wrażenie ze Bieszczady przezywają istną nawałnice turystów, niekoniecznie Turystow. Dlatego boję sie sytuacji że przyjdziemy na baze a tu np nie ma miejsc do spania - namiotów raczej ze sobą nie chcemy brać. Bardzo mi zależy na tym wyjeździe, do tej pory jechałem w ramach czegoś zorganizowanego, a tu jest mój debiut jako organizatora i chciałbym aby wszystko wyszło jak należy :D
    Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc i radę :)
    pozdrawiam
    Piotrek

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Kliknij tam:
    http://twojebieszczady.pl/

Nie przejmuj się tym brzydkim wyrazem w środku. Wcale nie musisz dwóch czadów j ...ć.
    A będąc już na stronie Piotra znjadziesz grupę linków "Piesze wyprawy". Inne też powinny Cię zainteresować.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)