Czy w biesach można jeszcze spotkac wilka, choćby samotnego z podkulonym ogonem...? Jeśli tak to dajcie cynka gdzie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku gdzieś z Mucznego na Bukowe Berdo w sierpniu.
Czy w biesach można jeszcze spotkac wilka, choćby samotnego z podkulonym ogonem...? Jeśli tak to dajcie cynka gdzie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku gdzieś z Mucznego na Bukowe Berdo w sierpniu.
bez komentarza :)Zamieszczone przez pawlem
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Spróbuj tu: 49° 04.208' N 22° 50.834' E , a jakby żaden tam akurat nie stał to może jeszcze tu: 49° 03.411' N 22° 51.981' E (możliwość sptokania wilkolaka), oraz tu:Zamieszczone przez pawlem
49° 28.450' N 22° 19.490' E lub 49° 16.136' N 22° 11.610' E. Powodzenia...
Witam!
Ja myślę że Ustrzyki Dolne to też dobre miejsce. :)
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Kupujesz od bacy offce w sklepie turystycznym lezak, idzisz w ustronne miejsce w gorach, przywiazujesz offce do drzewa, rozkladasz lezak i czekasz.
Tak na powaznie to najczesciej widzialem te mile zwierzatka w okolicy schroniska pod Mala Rawka ale poza sezonem i wczesnie rano, raz nawet patrzylem sie na nie z okien schroniska.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Wszystkie wasze posty są naprawdę bardzo dowcipne. Łudziłem się że byc moze ktoś udzieli mi jakiejś informacji chocby w kategorii ciekawostki przyrodniczej. Moze jakies własne doświadczenia z innymi zwierzętami? Pomysł z "offcami" wydał mi sie najbardziej pomysłowy. Przeanalizuje go. Pozdrawiam
No to tak poważnie o tych wilkach. Nie widziałem ich na szlaku i specjalnie za tym widokiem nie tęsknię. Ale ludziom, u których rokrocznie się zatrzymuję (Sękowiec), zjadły w ostatnich dwóch latach dwa psy (jamnika Bąbla i wilczurkę Kię).
A parę lat temu b. leśniczy z Solinki (śp. pan Giemza) opowiadał mi, jak wilki w zimie odgryzły mu psa podwórzowego z łańcucha i uprowadziły do lasu w celu konsumpcji "na wynos".
No i Brigitte Bardot lubi wilki. Jako zainteresowany nimi - masz u niej szanse.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Pytaj u Tosi w Krywem, też straciła ostatnio parę owiec
W zeszłym roku pokazywał się jeden basior nawet w dzień
Długi
Ja starałem się być dowcipny tylko w 1/4. Podane współrzędne (gps) to miejsca gdzie wilka możesz spotkać, jak i w wielu innych, tyle że do tego trzeba mieć po prostu niesamowitego farta, zwłaszcza w porze letniej. Podane waypointy to:Zamieszczone przez pawlem
1. wejście do parku w Bukowcu,
2.cmentarz w Beniowej (nie kłamałem z tymi wilkołakami..., a dokladnie: lipa wszem znana.
4. Przełęcz Żebrak.
Tylko nr 3 to był dowcip i cale szczęscie że nie ma Asiczki, bo by mnie... Nr 3 to rondo w Lesku
osobiście widzialem wilki w Komańczy, wilka w lesie między Komańczą a Prełukami. Wilki bywają w Jaworniku, po obu stronach Wysokiego działu, W dolinie Sanu, w pasie granicznym ze Słowacją, w pasie Michniowiec -Lutowiska - Smolnik i dalej. I gdzie tam jeszcze chcesz, a ostatnie sygnały prasowe wskazują na Pogórze Przemyskie. Powtórze jeszcze raz: miejsce nic ci nie da. Potrzeba szczęscia.
Hi hi a ja myslalem ze te wspolrzedne powpisywales sobie tak na pale i nawet nie sprawdzilem ale bym sie usmial przy rondzie leskim :). - Tam kreca sie w kolko "mlode wilki"
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki