no comment!!!!
no comment!!!!
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
to jest zdjecie zrobione kolo jeziroek duszatynskich, zgadza sie?
niestety, ale taka kultura w tym narodzie, wandalizm i glupota to najdelikatniejsze slowa :(
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
A może na pocztówkach, obok pięknych widoków, powinno sie zamieszczać takie właśnie obrazki? Ku przestrodze. Sam nie wiem. Bo może byc i tak, że zamiast przestrzegać, sprowokują tylko następnych kretynów...![]()
Pozdrawiam
Kriss40
czy ja jestem slepa czy niewidoma...bo ja zadnego zdejcia nie widze...
i jak to napisałam to sie pojawilo.... hmm cos z tym netem sie dziwnego robi....
Musisz być zalogowana żeby oglądać zdjęcia :)
Lu
Nie zgadza się - takie foto możesz zrobić wszędzie. W parku w swoim mieście, na osiedlu gdzie mieszkasz itd.Zamieszczone przez Jaro
Wszędzie gdzie bydło się pojawi takie znaki pozostawi.
Pozdrawiam
Tu akurat Jaro miał rację. Fotka jest zrobiona na czerwonym szlaku, na Chryszczatej. Niestety to nie jest jedyne, tak potraktowane drzewo. Jest tam takich obrazków mnóstwo. Mozecie się przekonać sami.
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Obawiam się, że nie o to chodziło..Zamieszczone przez Martyna
![]()
Rozumiem Piotrze:), wiem o co chodziło:):) No to wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!
www.odkryjbieszczady.pl
Dzięki, dzięki - co prawda nie obchodze w tym dniu, ale dzięki na zapas :)Zamieszczone przez Martyna
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki