Kolejny argument, by plecaka nie "odchudzać" i żreć swoje:
http://www.dziennik.pl/gospodarka/ar..._szlakach.html
Kolejny argument, by plecaka nie "odchudzać" i żreć swoje:
http://www.dziennik.pl/gospodarka/ar..._szlakach.html
Szaszka patentow jest wiele wszystko zalezy od wiedzy botanicznej ktora posiadasz.Ja dziele zawsze zywnosc na 3 rozdzialy zarcie suche ktore mam w plecaku na 7 dni, zarcie do kupienia na miejscu czyli co 2-3 dni sklep , zarcie ktore sobie rosnie luzem.
Z suchych prowiantow to tak :
PO exprymentach i poznaniu paru patentow taterniczych z kasz najlepszy jest kuskus- 5 minut na wrzatku i jest ziher czym zalejesz to ma taki smak wiec mleko rosolki z kostki , badz grzybowe , ziolowe zalewajki wszystko podejdzie do niego. Oczywisce im wiecej w lesie znajdziesz tym mniej pakujesz. Drugi patent to sproszkowane chrupki kukurydziane podobne zastosowanie jak kuskus tylko inny smak i konstytencja dobre do zageszczania sosow badz zup.Poza tym postaw mi flaszke i tak ze dwa dni to moze cie czego naucze co sie zre w naszym klimacie by jak najmiej nosic .
Lilioflizowana jest dobra na azje szczegolnie jak jedziesz na tydzien dwa zanim zlapiesz faune i flore w zolodku odpowiednia i oczywisce wysoko w gorach gdzie tylko se granit mozesz pozagryzac lodem z twarzy.
cdn dalszy nastapi kiedysreszta w realu
A wlasnie na ukraine jedziesz sprzedaja tam w spozywach z bakonu na wage cos w rodzaju batonow corn lepsze to i o wiele wiecej kalori niz czekolada ma i nie powoduje zatwardzenia.Generalnie nie oplaca sie kupowac zywnosc w polsce tam jadac, lepiej sobie kupic namijescu taniej i lepsze jakosciowo. poza tym lubie sobie robic parogdzoinny zwiado-popas w najblizszych "produktach" bo ludzi sie pozna i dowie czego ciekawego i piwa popije na zaspas jak wielblad![]()
Ostatnio edytowane przez klopsik ; 22-05-2008 o 20:47 Powód: uzupelnienie
a ja jestem wygodnicki dostarczam tylko produkty a z resztą to radzą sobie Klopsik czasami też Anyczka i nie zdarzyło mi się by obiad nie smakował a karkówka na Bertrandowym ruszcie jest super
Wojtek legionowo
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki