Jasne, jasne, Wizmo...
Niech żywi nie tracą nadziei!!!
Pozdrawiam
Jasne, jasne, Wizmo...
Niech żywi nie tracą nadziei!!!
Pozdrawiam
A Ty co się wtrącasz ? Na wesele chcesz się załapać ?Zamieszczone przez Kriss40
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
A myślisz, że mam jakiekolwiek szanse...?
Pozdrawiam
marne :)Zamieszczone przez Kriss40
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
No przecież wiem....
Wszyscy powinniście wiedzieć, że Martyna jest już "zajęta".
Nie będę się chwalił, ale ... sama niedawno, tu na forum, przyznała, że ustawiła sobie moje zdjęcie z I KIMB jako tapetę monitora.
:D
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Stały Bywalcze, przykro mi to pisać, ale to wcale nie było tak niedawno... To było w Wielkim Poście... celowo... co by się umartwiać... :D
Hehe...
Pozdrawiam
Zazdrośnik - oszczerca i pies ogrodnika.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Chyba - niestety - jedynie to ostatnie...
Pozdrawiam
Drodzy Panowie!
Wystarczy,że chwile nie zaglądam, a tu na randki mnie sie umawia, wesele mi sie wyprawia, no, no! jestem pod wrażeniem!!!! No więc spieszę z wyjasnieniami (zostawiamy oczywiscie sprawe GPS-a).
Wizmo - moge sie z Toba umówić, ale....
ale bedziemy chodzic po najwiekszych jarach, parowach, jaskiniach, tam gdzie buki mają najzieleńsze korony, gdzie jeżyna niczym liana na buka wyłazi, gdzie wilcy wyją i misie ryczą i gdzie wąż sliską piersią dotyka sie zioła, i będziemy testować GPS-a. Piszesz się?(jednak nie dało sie całkiem zostawić GPS-a - trudno).
Drogi SB.
To, ze ustawiłam sobie Twoja fotke jako tapete, niczego nie dowodzi, ponieważ pomimo iz bardzo mi się podobasz, to moje wzdychania ku Tobie mogłyby pozostac daremne, gdyż sam na forum oświadczyłes kiedyś, że masz Żonę a także nowa lodówkę. Więc cóz ja ( nie ma nic gorszego od siedmiu lat miłości bez wzajemności).
Jaro zostanie moim pierwszy świadkiem na ślubie, ma to jak w banku.
To mój przyjaciel, i wie co mówi.
Kriss tez zostanie zaproszony i oczywiście też bedzie świadkiem. No i dziekuje Ci bardzo Krzysiu. Ale co do Ciebie to jeszcze sie namyslam, może jest jeszcze jakas inna zaszczytna funkcja na weselu. Wszystkich Was zaproszę. Pozdrowienia bardzo, bardzo cieplutkie.
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)