Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Wątek: Stoi konstrukcja chaty

Bieszczadnik Awatar Ajgor
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    jeszcze Warszawa

Domyślnie

Spokojnie, jak wszystko dobrze pójdzie to juz na jesieni będzie gdzie z krzyża spuszczać.

Natomiast co do indolencji, to raczej mam na myśli nieznajomość celów, założeń i wykonanych działań a nie brak fachowości w jakiejś dziedzinie. To troche tak jakby ktoś krytykował mój samochód że nie ma dachu, a ja od lat marzyłem o kabriolecie. Dlatego ma rację Kriss że przy piwku zupełnie inaczej ta dyskusja by sie toczyła i dlatego zapraszam raz jeszcze wszystkich na Górę, by przy konstrukcji pogadać o celach, założeniach, wykonawstwie i parametrach.

Pozdrawiam serdecznie

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Warszawa/Zamość

Domyślnie Trudno w to uwierzyć...

Tak sobie czytam tą dyskusję od początku i aż oczom nie wierze, że są tacy malkontenci na tym świecie. Aż chce się coś wyrzucić z siebie, ale chyba zarówno Julo jak i Ajgor wystarczająco podsumowali ten temat.
    Darujmy więc sobie tą jałową polemikę i zbierzmy siły na wyjazd w przyszłym tygodniu. Może będzie to też dobra okazja dla wszystkich maruderów z forum, jak również dla tych, którzy chcą się przyłączyć do zbudowania czegoś pięknego.

W czwartek (15.07) wyrusza z Wawy samochód, w którym jest jeszcze jedno wolne miejsce. Wracamy w niedzielę.
    Drugi samochód jedzie w piątek po godzinie 22.

A może ktoś jeszcze chciałby się dołączyć? Przyda się każda para rąk do pracy. A po fajrancie będzie można sobie dłuuugo i swododnie podyskutować o czym tylko dusza zamarzy.

Zapraszam raz jeszcze i do zobaczenia na Górze!

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Re: Trudno w to uwierzyć...

Cytat Zamieszczone przez Zombie
    Tak sobie czytam tą dyskusję od początku i aż oczom nie wierze, że są tacy malkontenci na tym świecie.[cut]Darujmy więc sobie tą jałową polemikę!
    No i nadciągnęły kolejne posiłki, niedługo cały Klub Otrycki się zejdzie walczyć z malkontentem... Masz racje - darujmy sobie tą jałową polemikę, ktora ciągle nie może się zakończyć, mimo nieustających prób i starań
    p.s - Admin, zmień mi range na Bieszczadnik malkontent, będzie bardziej do rzeczy
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Proponuję tak - AMEN !!!
    Pozdrawiam

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Warszawa/Zamość

Domyślnie Wyjazd

Kris,
    a może Ty odwiedziłbyś nas na Górze za tydzień?
    Atmosfera będzie otrycka, chociaż pracy trochę więcej niż zwykle.
    Zapraszam!

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Jeżeli już uda mi sie tam dotrzeć, to najwcześniej na początku sierpnia...Też mi z tym źle.
    Pozdrawiam

Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    jeszcze Warszawa

Domyślnie

Ja chciałem jeszcze tak z innej beczki przypomnieć coś, o czym Julo zdaje się zapomniał. Otóż Budowa stała się początkiej międzynarodowej współpracy na Otrycie, jako że w akcji brał udział Iwan z Bułgarii, Ralph z Holandii oraz Richey, który specjalnie na budowę przyleciał do nas z Texasu.

Także nie jest to jakaś popierdółka grupki poj....nych Polaków, ale poważne międzynarodowe przedsięwzięcie!

Bieszczadnik Awatar Kamila777
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    obecnie Drawsko Pom :(

Domyślnie

Nie bylo mnie na Otrycie ładnych kilka lat, nie widzialam desek ociekających wodą... nie upieklam tez dzielnym budowlańcom obiecanej szarlotki... ale co sie odwlecze to nie uciecze. Deski wyschną, szarlotka będzie - OBIECUJE. Trzymam kciuki i myślę ciepło o wszystkich, którzy budują... (szczególnie serdecznie pozdrawiam zduna :) A Tym, którym przeszkadzają pęknięcia w deskach polecam szkło i aluminium. Panie T.B. troche optymizmu...

Bieszczadnik Awatar T.B.
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    wiadomo - z Pyrlandii !

Domyślnie

Parafrazując wezwanie Stałego Bywalca:

A Wy otjebities od tego T.B. !

Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    jeszcze Warszawa

Domyślnie

W najbliższy weekend 17-18 lipca wybiera sie na Górę mała ekipa do pracy. Gdyby ktoś miał wolne, przechodził niedaleko i miał chęć pomóc to zapraszam na Górę! Będzie można obejrzeć Chatę z bliska

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)