powtarzajac twoje, igorze przyslowie:
uderz w stol, a nozyce cie obetna,
pisze:

Cytat Zamieszczone przez Ajgor
Nie zauważyłem, by ludzi brakowało. Wręcz przeciwnie - odbudowa przyciągnęła i zmobilizowała tych, którym NAPRAWDE zależy. I atmosfera zarówno przy pracy, jak i po pracy była naprawdę dobra. Od pewnego momentu...
i dobrze, pracujcie pracujcie. moze chata bedzie lepsza

Dobrze, że ci, którzy tą atmosferę psują, wybierają fizyczne oddalenie (nawet jeśli nie rezygnują ze zdalnego psucia atmosfery). Inaczej rzeczywiście morale osób zaangażowanych w TWORZENIE CHATY mogłoby diametralnie opaść i CHATA nawet gdyby powstała - byłaby naprawdę zamknięta na jakąkolwiek krytykę, odmienność i życzliwość.
jakos nie chce mi sie polemizowac z toba na ten temat, mimo, ze wiemm ze mansz mnie na mysli.
zycze ci drogi perezesie klubu otryckiego, abys swa praca, zaangazowaniem , organizacja pracy i wydawaniem beztrosko pieniedzy przeszedl do historii otrytu, jako ten, ktory wzniosl chate po raz drugi..
mi brakuje CHATY, ale wiem, ze nie pojawie sie tam jeszcze przez dlugi czas,. a przynajmniej dopoki, dopoty ty i pare innych osob bedzie tam maczac swoje paluchy.

Także wybacz cietrzewia i niech wszyscy postarają się o odrobinę więcej dystansu do siebie :-)
zacznij zatem od siebie drogi prezesie klubu otryckiego

skonczylem zatem dyskusje nad chata I CHATA,
zyczac jednoczesnie wzniesienia chaty, a zawlaszcza CHATY.
zycze pomyslow na CHATE, bo integrator to za malo.

ps. a ciekawe, czy puszeczki, ktore meping rozwozil po schroniskach w bieszczadach, uz zostay po 1,5 rocznej karencji odebrane?