Kalnica?
Kalnica?
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Drodzy Bieszczadnicy!
Film "Hasło" został nakrecony na podstawie opowiadania Jerzego Janickiego, pod tym samym tytułem. Opowiadanie to, ale równiez i inne znajdziecie w książce pt. "Nieludzki doktor". Ostatnio wznowił to Bosz. Bardzo goraco polecam, zreszta książkę te rekomendowałam na naszej stronie internetowej. Naprawde cudo! Wspaniale oddany klimat, świetny bieszczadzki humor, bardzo pogodna i ciekawa lektura na wakacje. Bardzo goraco polecam. Jerzy Janicki znany jest zresztą jako autor scenariuszy filmowych i słuchowisk radiowych, jak choćby "Dom" czy "Polskie drogi". "Nieludzki doktor" - naprawde super sprawa! A Jestynka nie wiedziała co robić w czasie deszczu.
Czytać "Nieludzkiego doktora" i piwo pić, oczywiście.
Ale dzis w Biesach chyba nie ma powodu do narzekan na pogodę, jest naprawde ładnie. A więc zapraszam do książki i w Biesy!!!!! pozdrawiam.
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
A tak SB. Kino objazdowe!!!! Jest tez w tym zbiorze i takie opowiadanie. Przeczytajcie, koniecznie przeczytajcie te książkę, wszyscy którzy z nostalgią wspominacie lata 70-te. zresztą my sle ża kazdy bieszczadnik powiinien to przeczytać!:D:D
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Wygląda jak Solinka. Jesli to w tle to nie Smerek, tylko pasmo Hyrlatej to stawiam na Solinkę. Ale góra do góry podobna :)Zamieszczone przez marekm
Martynka wszystko jest jak piszesz z wyjątkiem jednego : to nie jest lektura na wakacje , to jest lektura na max 2 dni . Dluzej to sie tego chyba nie da czytac![]()
mi sie nie chcialo dluzej dac :)
hej!!
hihihi "czułem przez skórę" Piotrze, że to TY dasz prawidłową odpowieź.
Masz u mnie browar jak się spotkamy.
pozdroowka
marekm
Hehe,e tam miałem dużo szczęscia i tyleZamieszczone przez marekm
A tak to wygląda dzisiaj:
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 25-12-2007 o 17:08
To prawda Iza. To czyta sie bardzo szybko. Pozdrawiam
www.odkryjbieszczady.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki