Jeżeli mój post był obraźliwy, co przyznaję moglo sie zdarzyć, a nawet jak to twierdzisz chamski, to odpowiedz mi jaka byla Twoja odpowiedź na pytanie Bartka? Jak byś ją nazwał?Zamieszczone przez Kriss40
Przeczytaj jeszcze raz cały wątek o Chacie Socjologa - w pierwszym poście zapytalem po co daja tam jakąś płytę i wszystko. Potem już tylko musiałem sie bronić, gdyż z tego powodu na mnie wsiedli. Nie napisalem ANI JEDNEGO krytycznego zdania na temat odbudowy Chaty, a wręcz przeciwnie.
Bierzesz mnie za kogoś innego - nigdy nie byłem gospodarzem tego forum, nie jestem i nie chcę być. Jestem takim samym forumowiczem, jak każdy inny.
Pojawileś się tu niedawno, o ile dobrze pamiętam, a już rozstawiasz ludzi po kątach, merytorycznie natomiast z jakichś powodów nie chcesz pomagać pytającym - stąd m.in. moja nerwowa reakcja, za ktora przepraszam.
Na koniec odnośnie "wypocin niespełnionych poetów". Po prostu nie zrozumialeś co konkretnie mialem na myśli,bo tez i niejasno napisalem, dlatego z tego powodu nie czuję sie winny.