Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Warunki w Bieszczadach

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hilf
    Była Jugosławia, Irlandia Północna, Karabach, Armenia, Azerbejdźan, Czeczenia, Abchazi, Turcja, Irak, Liban, Afganistan, Srilanka, Kambodźa, Filipiny, Sudan, Somalia, Kenia.... Można tak w nieskończoność..... Niema dnia bez ludzkich tragedii
    Jednak że cały czas przypominać sobie te złe chwile, przeżywać je na nowo cięgle, zamartwiać się tym co się dzieje poprostu niema sensu.
    Wiem że łatwo jest to napisać, trudniej zrobić .....
    Jak donosi jeden z Angielskich tygodników przeprowadzono badania nad wpływem barwy uczuciowej wypowiedzi na sposób odebrania konkretnej informacji.
    Polegało to na tym że na wskroć negatywną wiadomość przekazano grópie ludzi w tradycyjny sposób - ich odczucia były takie same - lęk, przerażenie, strach.
    Nastepnie te samą wiadomość przekazano w inny sposób tzn. przekazyała je modelka która równolegle rozbierała się. Odczucia ludzi może niebyły dobre, ale o niebo leprze niżli przy tradycyjnym sposobie.
    Naprawde samo podejście do sprawy może dużo zminić
    Powiesz że nierozumiem, że tak się nieda .....
    Zobacz: http://forum.bieszczady.info.pl/viewtopic.php?t=1462

Jeśli natomiast ktoś dalej czuje się dotkniety moją wcześniejszą wypowiedzią

SERDECZNIE PRZEPRASZAM, MOIM CELEM NIEBYŁO SPRAWIENIE KOMUKOLWIEK PRZYKROŚCI

Hilf
    Hilf, Hilf, Hilf... Dobry nick, bo Ty naprawdę chyba potrzebujesz pomocy...
    A ja muszę trochę od Forum odpocząć.
    Pozdrawiam

Sad Man
    Guest

Domyślnie

A jak wygląda sytuacja w okolicach soliny... na dzień dzisiejszy?? Wieczorem tam jade więc wolę wiedzieć czego sie spodziewać... :)

Hilf
    Guest

Domyślnie Pomocy!!

Może żeczywiście potrzebuje pomocy, może jestem nienormalny.
    A co to właściwie znaczy być normalnym ??
    ........
    znowy włącza się we mnie filozof :)
    A te forum nie po tu jest żebym pisał jakieś wywody na temat własnego jestestwa
    zapraszam na gg :)

Jestem nienormalny i wcale sie tego niewstydze , za pomoc dziękuje ale nieskorzystam, niechcem powielać schematu człowieka takiego jak Ty ....
    Dobrze mi z tym kim jestem i jakim jestem ...

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

W okolicach Soliny i w całych Bieszczadach sytuacja sie poprawiła. Nie ma juz zagrozenia powodziowego, przestał padac deszcz, dzis jest jaka taka pogoda, bo tak idealnie całkiem nie jest. Jest troche chmur, ale w sumie jest ciepło. Wyschły nawet błota, wczoraj byłam na shantach (Cypel Polanczyk) i az sie zdziwiłam, że po tych ulewach było względnie sucho. (nie było bajora). A shanty były super, był kto?
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

No i dzięki Bogu, że przestało padać. Mogła dojść do skutku zaplanowana impreza w Polańczyku, i - przede wszystkim - ustępuje zagrożenie powodziowe w całym rejonie.
    Z tego, co podają środki masowego przekazu, straty szacuje się na ok. 70 milionów złotych. Często szkody dotknęły gospodarstw, które nie mogą sobie pozwolić nawet na wykupienie polisy ubezpieczeniowej. Może dlatego sytuacja ta nie potrafiła jakoś mnie rozbawić.
    Dzięki Martynko za dobre wieści.
    Poza tym naprawdę przyjemnie jest przeczytać w końcu post napisany po polsku...
    Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)