Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Bieszczady - pogoda

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie Bieszczady - pogoda

Witam wszystkich.
    pomimo, ze próbował pomóc mi Admin, nie udało mi sie zalogowac pod moim "starym" nickiem. Bede więc Zosią- samosią. Trudno. Przepadł tez mój status Bieszczadnika, na nowy nie wiem kiedy zapracuje. Ale poniewaz pojawił sie temat pogody, a moge udzielic informacji na ten temat, postanowiłam zacąć "od zera".
    A więc tak mili moi jest.
    W Sanoku, a więc i w Biesach leje (leje, nie pada) Od poniedziałku wieczorem.
    Przy czym deszcz jest silny, ulewny i jeszcze po drodze lubi zagrzmiec i piorunem rzucić. Przerw w deszczu praktycznie nie ma. Chwilami, ale tylko chwilami pada drobniejszy. Ziemia nie przyjmuje wody, woda stoi praktycznie wszędzie.
    W Gmienie Sanok jak zreszta i w wielu innych ogloszony jest alarm przeciwpowodziowy. Wysle a zaraz napisze ciag dalszy, bo moze mi sie nie uda wysłac.:(:(
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

Po wielu ciężkich próbach wysłałam. Wiec dopisuje reszte.
    Poziom wód w rzekach jest bardzo wysoki, San wystepuje z brzegów. Inne rzeki zresztą podobnie. Widocznośc jest bardzo ograniczona, najbliższe w tej chwili Góry Słonne sa praktycznie niewidoczne juz od kilku dni, zasłania je gesta mgła. Część dróg jest nieprzejezdnych, podobno dzis rano była nieprzejezdna droga przez Zagórz. Stan alarmowy ogłosiła tez Solina. Błoto na szlakach myślę, ze wyschnie tak około... no nie wiem?? Może koło Zielnej?? To zalezy kiedy przestanie padać.
    Ale Biesy sa oczywiscie zawsze piekne, w deszczu tez mają swój nieodparty urok (Przetestowałam w tym roku kilkakrotnie, po prostu za każdym razem, kiedy wychodziłam, a było tych razów dosyc). Bardzo fajnie chodzi sie po błocie, to naprawde może być super przygoda:D:D:D. Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie. Jeszcze podam za radiem Bieszczady, ze ruch turystyczny jest bardzo niewielki, więc moze by tak go podratowac co nieco. Pozdrawia Martyna - zosia samosia
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie Re: Bieszczady - pogoda

Cytat Zamieszczone przez Zosia samosia
    Witam wszystkich.
    pomimo, ze próbował pomóc mi Admin, nie udało mi sie zalogowac pod moim "starym" nickiem. Bede więc Zosią- samosią.
    A odebrałaś mail który Ci wysłałem?
    Sprawdziłaś zawarte tam mozliwości rozwiązania Twojego problemu?

Nie odpisałaś na mój mail chociaż prosiłem.... :(

Aby zakonczyć dywagacje na temat nie możności zalogowania.

Masz najpewniej problem w Twoim osobistym komputerze - Twój login w dalszym ciągu istnieje i jak widać funkcjonuje!
    Najlepiej w zaistniałej sytuacji zrobić format dysku z windowsem, pobrać wszystkie poprawi z windowsupdate (używanie win seriii XP bez stosownych poprawek to samobójstwo).
    Po wykonaniu tych czynności wystarczy pobarać swoje dane bezpośrednio z naszej bazy - zapomniane hasło - (aby mieć pewnośc że wszystko jest prawidłowe) i zalogować się.

OK - koniec :) Jak widać Twój profil działa i ma się dobrze.

Pozdrawiam
    Darek
    www.bieszczady.info.pl

p.s.
    do napisania tej wiadomości zmieniłem hasło w bazie więc teraz muszisz skorzystać z zakładki zapomniane hasło - instrukcje w www.forum.bieszczady.info.pl/faq.php

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie

Ok już we własnej skórze :) dodam tylko że zawsze możesz np. zawdzownić albo odezwać się przez GG.
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)