Witam wszystkich!
Mam zamiar wybrac się w tym tygodniu w Bieszczady( przyznaje ze wstydem, że jeszcze tam nigdy nie byłam). Znajomy polecił mi Uherce...co Wy na to??
Witam wszystkich!
Mam zamiar wybrac się w tym tygodniu w Bieszczady( przyznaje ze wstydem, że jeszcze tam nigdy nie byłam). Znajomy polecił mi Uherce...co Wy na to??
Zamieszczone przez solka
ja bym polecił DWERNIK WETLINE albo ustrzyki górne
No chłopaki, daliście czadu. ufff przeczytałam i aż sie zmęczyłam. Chyba już za długo siedzicie w miastach i agresja wychodzi Wam uszami. Jedźcie sobie... do Sękowca, Terki, Mucznego czy gdziekolwiek - byle jakaś góra była blisko. Załadujcie towar do plecaka i w trasę. Może Wam przejdzie :)
Z tymi reklamami to znowu tak nie przesadzajmy. Czytałam kilka postów które antyreklamują pewne miejsca, są i pieśni pochwalne - tak chyba powinno być, po to tu siedzimy, żeby wymieniać doświadczenia i opinie.
Przypadki nachalnej reklamy mozna z łatwością wyłapać... to sie od razu czuje :)
Ja osobiście, we wrześniu polecam Bukowe Berdo - tam najpiękniej owocują jarzębiny. Pozdrawiam
dzięki wielkie :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki