Piotr:
(...) Ten post powinien zostać przez Admina skasowany, gdyż w tym kontekscie nie powinno byc równych i równiejszych, a post ten niczego nie wnosi gdyż w zasadzie sklada się z linka. (...)
O, z tym się nie mogę zgodzić. Po owej "reklamie" napisałem bowiem:
- będę tam osobiście 3 tygodnie w tym roku,
- i to już 6-ty rok z rzędu.
Piotrze, zgodzisz się chyba, że była to już nie reklama, lecz wręcz osobista rekomendacja. Bo i o to chodziło w pytaniu.

Dominika spytała nas o miejsce, gdzie może pojechać z narzeczonym we wrześniu, mając na zakwaterowanie 30 zł/dz/os. Pomyślałem więc sobie, że domek w Sękowcu byłby w sam raz dla takiej młodej pary. Zapewnia niezbędną intymność (nikt się nie kręci za ścianą, ani po korytarzu) oraz minimum komfortu (WC i łazienka z ciepłą wodą). Jest się "u siebie" i tylko "dla siebie". I nadal tak uważam.

Co zaś do zamieszczenia owego linka, to po prostu poszedłem "na skróty". Mółbym pisać różne "achy" i "ochy" (wtedy dopiero dałbym pole do popisu Michałowi !), a na koniec podać adres i telefon. A wtedy nie byłaby to reklama ?

W końcu ta część forum nazywa się "Opinie turystów".

Moim zdaniem, niewłaściwie (zbyt dosłownie) interpretujesz regulamin. Gdybym zamieścił tylko ów link bez swojej rekomendacji, przyznałbym Ci rację. Kiedyś faktycznie taki post, tylko z linkiem, zamieściłem.

Wiem, że z koniem nikt się na kopyta nie nakopie. Masz na forum więcej do powiedzenia niż ja. Jako moderator możesz ów post "reklamowy" skasować lub zmienić, Twoje prawo.