O! Dlugi juz za mnie odpowiedzial - dziekuje, jak widac przez piec lat wiele moze sie zmienic, a fakt ze czegos nie bylo nie oznacza ze tego nie maAutobus jest w Sanoku o 7 rano, dla zainteresowanych cena blietu z Gdanska 76 zl.
Pozdrawiam
Danka
O! Dlugi juz za mnie odpowiedzial - dziekuje, jak widac przez piec lat wiele moze sie zmienic, a fakt ze czegos nie bylo nie oznacza ze tego nie maAutobus jest w Sanoku o 7 rano, dla zainteresowanych cena blietu z Gdanska 76 zl.
Pozdrawiam
Danka
Danka to nie taniej by było jechac pkp nie rozumiem czemu jedziesz droższym pks do sanoka skoro możesz jechac tańszym pkp do zagóża????????????Zamieszczone przez Danka
Ale komunikacyjny watek sie zobil, nocny pospiech - hmmm zycie mi jeszcze mile![]()
Pozdrawiam
Ja zawsze zamykam dzwi od przedziału i otwieram tylko gdy konduktor puka!!! :DZamieszczone przez Danka
Ja też zawsze zamykam drzwi. Otwieram tylko tym ktorych znam. Mundur konduktora łatwo zdobyć.
Autobus jest nawet tańszy niż PKP. Jeżdzi tylko do konca sierpnia. Jedzie przez Kielce czyli mi pasuje .Dzieki Danka i przepraszam.
Do zobaczyska. Myslę, że w sobotę będę na G. Wetlince
Ha!!
Widze, ze ekipa z 3miasta jest coraz liczniejsza!
Kiedy jedziecie? Ja też zastanawiam się nad tym autobusem, rozważam wyjazd w środę. Na 100% jeszcze nie jestem przekonana, biję się z myślami...
W grupie zawsze byloby raźniej. :)
Pozdrawiam
Szaszka (też gdańszczanka)
ja jade w czwartek albo w piątek ale jeszcze podrodze zachaczam o łódz!!!!!!!!Zamieszczone przez Szaszka
mysle ze pkp jest o wiele bardziej konfortowy !!!!!
Tym bardizej PKP bedzie tansze-gdy podroz wykonasz tylko w weckend (od piatku od 18 do niedzieli do 24) - wtedy taka imprezkakosztuje 50 zl. - w obie strony
Hehehe, Kaha, ale Gdansk jest daleko od Biesów, zmieszczeniee się w weekendzie to niezla gimnastyka:
Owszem, jest pociag w piątek o 18:00 - 2 przesiadki i jestes w Zagorzu o 9:49...
ale żeby zdążyc wrocic, trzeba wsiąść w pociąg powrotny w niedziele o 3:50 rano - po drodze "tylko" 4 przesiadki, wtedy jestes w Gdansku o 20:22 i dostajesz bilet weekendowy.
Jednym slowem - prosto z koncertu na pociąg!
Dla pragnących uniknąć przesiadek jest polączenie bezpośrednie z Gdanska - podstawiają jeden wagon. Wyjazd o 17:05 , na miejscu o 9:49.
Bilet kosztuje 66 zl.
Wezcie pod uwage, ze nie wszyscy sa już studentami - dla mnie realny jest wybor pomiędzy pociągiem za 66 zl a PKS za 75 zl.
Cena i wygoda przemawiają za pociagiem. Ale ważniejsze jest bezpieczeństwo.
Będę podróżować sama i wolę uniknąc ograbienia w pociągu, albo jeszcze czegoś gorszego...
No chyba że zglosi sie ktoś chętny do wspolnej podrozy pociągiem w środę. Fotooferty (z oczu musi dobrze patrzeć :P ) proszę kierować na adres...![]()
Szaszka-a moze namowisz cala tą reszte z okolicy na jazde twoim autkiem... wtedy bedzie dla wszystkich taniej i pewnie przyjemniej :)
Pozdrawiam i zycze przyjemnej, bezpiecznej i taniej jazdy
K.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki