jakby to Twoja zona zobaczyla to by Cie z domu wyrzucila :)Zamieszczone przez Viki
jakby to Twoja zona zobaczyla to by Cie z domu wyrzucila :)Zamieszczone przez Viki
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
To był jej pomysł. Pozdrowienia dla wszystkich. Dziś byłem pierwszy dzien w pracy po urlopie. Szgoda gadać.
chyba ze tak, a co do pracy wiem jak to jest, przedemna kampanie wrzesniowa i jakos nei mam ochoty zabierac sie do naukiZamieszczone przez Viki
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Nie dawales sie przekonac, wiec musialam uzbroic sie ... w slowa poety, ale krzywdy chyba Ci nie zrobilismyZamieszczone przez Kriss40
:D
Pewnie, że nie. Jedynie wielką przyjemność.
Pozdrawiam
A mnie ciekawość gnębi od zeszłej niedzieliZamieszczone przez Danka
czy TO też mają zielone bieszczadzcy anieli?
No coz jak wszystko to wszystko
Daneczko!
Skąd wiesz...?
Pozdrawiam
Ziemianin napisal ze wszystko, a On tak jakos pasuje na Bieszczadzkiego Aniola
:D
Bardzo podoba mi się ta "sztama" zawarta między Aniołem Bieszczadzkim i Anielicą Bieszczadzką...
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki