Ja sobie żartów nie robię.Zamieszczone przez Kriss40
Kolejka leśna jest takim samym elementem bieszczadzkioego krajobrazu - i nie tylko krajobrazu - jak smolarze.
A poza tym - w kolejce fajnie jest.![]()
Ja sobie żartów nie robię.Zamieszczone przez Kriss40
Kolejka leśna jest takim samym elementem bieszczadzkioego krajobrazu - i nie tylko krajobrazu - jak smolarze.
A poza tym - w kolejce fajnie jest.![]()
:D
OK. Przekonany zostałem.
Ale w dalszym ciągu upieram się, że to jakaś super rewelacja nie jest. Mnie nie przeszkadza, to na pewno. I, kto wie, może jeszcze sam się kiedys znów przejadę?
A co do Agnieszki Ch... no cóż, wiem przecież i jej nie bronię - nie jest to grzeczna dziewczynka.
Pozdrawiam
Edek "Hanys" też
Długi
Cześć Pisarz! Przepraszam za FY. Jak się spotkamy na jakiejś połonince, to możesz mi dać w ryj. Kocham góry i nienawidzę wulgaryzmów. Efka - nie jestem ideałem. Wręcz przeciwnie. Tylko szanuję ludzi z którymi rozmawiam.
Rzeczywiście marianiesierant, dałeś dowód na to, że szanujesz ludzi z którymi rozmawiasz.
Ewa
"Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia"
A ja tam nie mówię, ze Chylińska jest wypierdolcza! Ani nawet!
Ja tam wolę Krzysia Myszkowskiego i kropka. Ten gość własnie jest wypierdolczy!!!!
Jak ktos nie zgadza sie z moim zdaniem - nie musi, ale niech mi tu nie odpisuje, tylko popatrzy sobie na ksiegę gości na oficjalnej stronie zespołu i tam się ewentualnie wyżyje.
Wtajemniczeni wiedzą o czym mówię.
Z góry nam, z góry całkiem pod wieczór.......
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Dziękuję T.B. i Krissowi40 za wyczerpujące informacje o Ch. Spytałbym się córki (17 lat), ale nie ma jej w W-wie.
Natomiast - aby zadać kłam oszczerczym aluzjom Krissa40 (1-sze i ostatnie zdanie Jego posta) - oświadczam, że ... ZAKOCHAŁEM SIĘ W CHYLIŃSKIEJ.
Nie szkodzi, że jej nigdy na oczy nie widziałem. Poproszę żonę i córkę, aby wołały mnie do telewizora, gdy się to BÓSTWO ukaże na ekranie.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Drogi SB.
Jakie znów oszczercze aluzje?
Po napisaniu pierszego zdania, natychmiast zaznaczyłem, że żartowałem. A ostatnie zdanie posta miało charakter jak najbardziej ogólny, i pisząc je, sam zastanawiałem się nad tym, w jakim stopniu mnie ono dotyczy. Gratuluję uczucia, tak pieknego przecież. No, i drogi SB, jeżeli to faktycznie prawda, to ostatnie zdanie z mojego posta Ciebie - juz to wiem teraz na pewno - nie dotyczy w najmniejszym stopniu...
Tylko wiesz co? Są ładniejsze i sympatyczniejsze wokalistki ze zbliżonych roczników, więc zanim ta miłość Twoja rozpali się ogniem nie do ugaszenia, poczekaj może na córkę... Porozmawiaj z nią. Niech Ci podrzuci jeszcze kilka adresów i dopiero wtedy podejmij prawdziwie męską i dojrzałą decyzję... hehe...
Nie myślałem, że aż tak Cię to ruszy...![]()
Pozdrawiam
Martuś, a ja odpisuję właśnie tutaj, bo się z Tobą zgadzam. I widzisz teraz sama - obiekt afektacji zupełnie innego kalibru i klimatu, ale przymiotnik (naprawdę ciekawie pomyślany, choć może razić niektórych) pozostał. Buziaczki.Zamieszczone przez Zosia samosia
Pozdrawiam
:D hej Ewa! Napisz coś o sobie (jeśli oczywiście Masz ochotę). Ja mieszkam w kuj-pom. W góry jeżdżę 2 razy w roku, ale nigdy zimą. Nie potrafię jeździć na nartach, a góry kocham ze względu na ich monumentalność oraz to "coś" co czuję idąc np. przez Świstówkę i widząc po prawej Dolinę Pięciu Stawów, a po lewej Dolinę Białego. W takich momentach człowiek uświadamia sobie, czym jest w stosunku do potęgi Przyrody. Jest pyłkiem. Odezwij się. Pozdrawiam. Pa.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki