[quote="Doczu"]ad.2 -
Przyznam że nie rozumiem ossochossi. Czyżby nie pozwolono Ci rozbić namiotu ? A może źle spałeś ? Jeśli zaś chodzi Ci o bałagan na terenie pola namiotowego, to czy zwróciłes właścicielowi uwagę na ten fakt ?
ad.3 - na to pytanie sam miusisz sobie odpowiedzieć, bo to Ty wiesz ilu Was było, ile namiotów i ile nocy. Nigdzie o tym nie wzmiankujesz, skąd mam więc wiedzieć, czy kwota, która widnieje na rachunku jest z rabatem.
ad.4 - mogłeś poprosić o wydruk z kasy fiskalnej (ZTCP mają). Nie jestem za pan brat z księgowością ale ten rachunek, który otrzymałeś wydaje się być ok. Brakuje mu czegoś ?? Jest pieczatka, podpis "sprzedawcy" itp. Pytam poważnie - jest tu coś nie tak ???
No pewnie, że chodzi mi o bałagan. Czy spałeś kiedyś w śmietniku?
Było nas troje Ja + 1 + namiot i dwie noce
Uwaga była zwracana przez grupę turystów w schronisku ale bez skutku. dopiero po moim telefonie do dzierżawcy na drugi dzien wieczorem ktoś to posprzątał.
Obrazek przedstawiający niby fakture to nic innego jak tylko rachunek jaki daje kelner klientowi w knajpie.
Faktura to powinna zawierac dane usługodawcy, dane usługobiorcy z adresami w obu przypadkach, numery NIP cene netto, podatek Vat i cene brutto i ew, rabat udzielany usługobiorcy.
pozdrawiam