A tera już na temat
wychodząć od: "Niema tego złego co by na dobre nie wyszło"
Zacznę od tego co mi bokiem wylazło. Wylazło i to bardzo. 1.Jako dziennikarz zajmujący się ekologią kiedy rano obudziłem się w Schronisku KREMENAROS w U. G. zobaczyłem taki oto widok. (fot. nr 1)
Jak później rozmawiałem z osobami ktore tam kwaterowali to śmieci te leżały już od tygodnia.
2. Druga nieprzyjemna niespodzianka spotkała mnie gdy przyszło do płacenia. Pani już wiedziała z góry że posiadam kartę rabatową PTTK mimio, że o tym nie wspomniałem i podała mi cenę za nocleg. Jak pokazałem kartę rabatową pani oznajmiła mi, że to juz jest cena z rabatem. Kiedy poprosiłem o fakturę otrzymałem taki oto dok. (fot.nr 2)
Po zapłaceniu za nocleg jak najszybciej z tamtąd poszliśmy.
Schronisko to mogę polecic tylko Sanepidowi i Urzędowi Skarbowemu. Widziałem juz wiele brudu ale to co tam zastałem przechodzi ludzki pojęcie.
A co wpadło mi w oko? Tego jest o wiele więćej.
I. Wspaniały koncert nocny SDM na BA.
II O dziwo uprzejma jak na Bieszczady obsługa autobusów PKS. Tu byłem mile zaskoczony.
III. Pogoda była super. Zresztą ja jak jestem w biesach to pogoda jest super.
IV. Po raz kolejny będąc w siekierazadzie miałem przyjemność spotkać się z panami Ziemianinem i Denisiukiem. To trzeba miec farta.
V.Moja druga połowa będąc I raz w Biesach dotrzymywała mi tempa w niekrótkich przecież trasach.
VI. Poznałem znów fajnych i ciekawych ludzi
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem