Viki, o ile pamietam, cennik schroniska w UG i pod Rawkami oficjalnie mówi, że zniżki nie dotyczą pola namiotowego przy schronisku. Granda, zgoda, ale uprzedzają o tym "na piśmie".
A syf z fotek? Dlatego omijam to miejsce...
Viki, o ile pamietam, cennik schroniska w UG i pod Rawkami oficjalnie mówi, że zniżki nie dotyczą pola namiotowego przy schronisku. Granda, zgoda, ale uprzedzają o tym "na piśmie".
A syf z fotek? Dlatego omijam to miejsce...
Nie pamiętam czy taka informacja jest przy cenniku. Ale jeżeli nawet jest, to jest to nie zgodne z umową dzierżawy zawarta pomiędzy ZG PTTK a dzierżawcą obiektu .W umowie tej nie ma żadnych ograniczeń jesli chodzi o usługi swiadczone przez dzierżawce obiektu i objete rabatem.Zamieszczone przez knovak
pozdrawiam
Tego nie byłbym taki pewien, bardzo możliwe że jednak umowa o rabatach dotyczy tylko samego obiektu a nie terenu obok.
Zresztą sam jestem ciekaw (dwa lata temu przerabiałem ten sam motyw pod Rawkami, tyle że obsługa była o niebo milsza i w końcu machnąłem ręką), więc gdybyś podrążył tą kwestię, byłoby ciekawie.
Pozdrowienia znad morza
(właśnie zaczął się sztorm...)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki