Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [Zawóz] Kto mi poleci coś pewnego?

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Viki
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Opoczno

Domyślnie Re: Why??

Cytat Zamieszczone przez brodek
    Cytat Zamieszczone przez Viki
    Ps. Zdecydowanie nie polecam schroniska PTTK "KREMENAROS" w Ustrzykach Górnych

Skad ten wniosek? masz jakie konkretne argumenty na ten temat? Co prawa w tym roku zmienił się właściciel i klimat nie ten tego, ale ja co do samego schroniska nie mam zastrzezeń.... działa jest i nie kapie na głowe.......
    zob. http://forum.bieszczady.info.pl/viewtopic.php?t=1523
    Biesołazy wszystkich krajów! Łączcie się!
    Pozdrawiam. Viki
    http://www.odkryjbieszczady.pl/

Monika
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Viki
    Ps. Zdecydowanie nie polecam schroniska PTTK "KREMENAROS" w Ustrzykach Górnych
    Skad ten wniosek? masz jakie konkretne argumenty na ten temat? Co prawa w tym roku zmienił się właściciel i klimat nie ten tego, ale ja co do samego schroniska nie mam zastrzezeń.... działa jest i nie kapie na głowe.......
    W tym roku nie bylam to fakt, ale dwa lata temu ...
    smieci walaly sie po calym terenie
    lozka pietrowe chwialy sie tak, ze na gornym nie mozna byla spac, bo czlowiek bal sie, ze spadnie na tego nizej
    w lazienkach na podlodze wastwa blota i zero scierek czy mopow zeby to chociaz troche sprzatnac, nie mowiac juz o obsludze
    o wrzatek wieczorem nie mozna sie bylo doprosic, bo do chlopaczka za barem przyszli znajomi i byl cokolwiek zajety
    wystraczy?

Bieszczadnik Awatar Doczu
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie

Monika - a popatrz w tym roku błota w łazience nie było bo mycie butów odbywało się, na zewnątrz budynku, o wrzątek nikt się nie musiał prosić, bo wystawiony był czajnik bezprzewodowy, izby odmalowane. Rzeczywiście problemem były smieci, zwłaszcza w okolicy gdzie pali się ognisko, ale jednak nie leżały cały dzień.
    Kosze też były opróżniane codziennie, ale rzeczywiście czasem przydałoby się dwa razy na dzień.
    Jak więc widzisz czasem warto miec świeże info, bo palnąćgłupstwo jest łatwo.
    Aha - informacje które podałem sa z połowy sierpnia br.
    Owszem kolega Viki ma pewne podstawy, aby być niezadowolonym z obsługi w tym schronisku, jednak Twoje zarzuty sa obecnie bezpodstawne.

Monika
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doczu
    Aha - informacje które podałem sa z połowy sierpnia br.
    Owszem kolega Viki ma pewne podstawy, aby być niezadowolonym z obsługi w tym schronisku, jednak Twoje zarzuty sa obecnie bezpodstawne.
    Ciesze sie, ze moje wrazenia maja mala szanse powtorzyc sie. Jednak to miejsce bedzie musialo troche popracowac na zmiane opinii. Gdyby nie ta dyskusja nie zajzalabym do Kremenarosa, gdyby tylko bylo inne wyjscie.

Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie

Oczywiście kazdy ma prawo do innego zdania, ja sam będąc tam w Czerwcu na dwa dni miałem sceptyczne podejście do tego schroniska. Jednak po sierpniowym pobycie moje zdanie o nim się poprawiło, i zrozumiałem że nie zawsze nalezy opierać się na pierwszym wrażeniu.
    Oczywiście próżno tu szukac takiego klimatu jak na Rawkach, czy np.w "Bacówce pod Honem", jednak jako schronisko spełnia swoje zadanie IMO przyzwoicie.
    Co do spanai "na gałęzi" się nie wypowiem bo my mieliśmy glebę., a do izb z łóżkami nie zaglądałem.

brodek
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Monika
    w lazienkach na podlodze wastwa blota i zero scierek czy mopow zeby to chociaz troche sprzatnac,
    teraz jest juz zdecydowanie czysciej to na plus, aczkolwiek mnie to jakos nigdy nie przeszkadzalo

nie mowiac juz o obsludze
    o wrzatek wieczorem nie mozna sie bylo doprosic, bo do chlopaczka za barem przyszli znajomi i byl cokolwiek zajety
    Jesli byłaś w lipcu to ci znajomi to byłem ja i moja ekipa (przyjechaliśmy zielonym Seicento)

A jeśli chodi o wrzątek teraz ma dwa czajniki bezprzewodowe do dyspozycji w schronisku.

Pozdrawiam[/quote]

Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie

Nota bene ten "chłopaczek" za barem to didżej jest bodaj, i chyba w piątki gra tam.

Monika
    Guest

Jesli byłaś w lipcu to ci znajomi to byłem ja i moja ekipa (przyjechaliśmy zielonym Seicento)

A jeśli chodi o wrzątek teraz ma dwa czajniki bezprzewodowe do dyspozycji w schronisku.
    Bylam w lipcu , niewykluczone ze stalismy obok siebie
    z czajnikow ciesze sie niezmiernie.
    Niestety z wrzatku skorzystam dopiero w przyszlym roku. Teraz urlopu juz niet.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)