kolejna podpowiedź
kolejna podpowiedź
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Coś podobnego widziałem obok szlaku na Małą Rawkę. Idąc w górę po prawej stronie szemrze strumyk, w lesie jest na nim podobny wodospadzik. Ale pewności nie mam.
Wiesiek
Ciężka sprawa - równiez nie wiem gdzie to jest, ale strzelić mogę: czy to potok który wpada w ten sposób do Osławy?Zamieszczone przez Zosia samosia
W tym roku przyglądałem się temu potoczkowi po trasie na Mała Rawkę ale niestety nie widziałem tam takich spietrzeń. Chciałoby się jednak wierzyć że chowa 'on' gdzieś w sobie tak piękny wodospadzik.
Pozdrawiam
PeteR
Hej :)
Zosiu - nie zdradzaj tego miejsca nikomu, bądź egoistką do kwadratu, bo przecież, gdy powiesz prawdę, to za rok będziesz tam miała tłumy ludzi - niech sobie będzie takie miejsce tajne po wieki i tylko dla tych, którzy chcą iść przełajem, telepać się wśród gaszczy, zażywać ciszy i Natury. A może ktoś z nas je odnajdzie przypadkiem i wtedy będzie Wspólnikem Wielkiej Tajemnicy? :D Bieszczady powinny mieć tajemnice, a nie tak, jak np Pieniny (ostatnio odwiedziłem) przypominać ogródek jordanowski...
Pozdrawiam Wielbicieli Tajnych Zakątków
Derty
Do niedawna takim zakątkiem był...szczyt Dwernika Kamienia. A teraz za znakami gnają tam tabuny turystów i miejsce zrobiło się 'caryńskie' :)
ciezko bedzie to znalezc przypadkiem tym bardziej, ze nieweiele osob o tym wie, ale faktycznie moze lepiej niezdradzac :)Zamieszczone przez Derty
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
A czy to nie jest gdzieś niżej? Czy to nie jakiś potoczek wpadający wprost do Zalewu?
Podobne "ujęcia" mam przed oczami wspominając też Berezkę...
Ale, znając Martę, to gdzieś pewnie z okolic początku Sanu...
Wychodzi i tak na jedno - nie wiem...
Pozdrawiam
a może to jest jakiś potoczek który wpada do potoku Nasiczańskiego ( na trasie z Chmiela?? do Brzegów Górnych)
A może... ( jak w tytule)A czy Zosia Samosia moze podpowiedziec jak trafiła na ten wodospadzik? Bładzac po lesie? A może znajomy leśniczy podpowiedział?
Nie i nie chociaz wpada do zalewu, ale nie bezposrednio
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki