jeszcze fotke dorzuce, mialo to byc na nastepna zagadke, ale trudno :)
ciut podobny w dolnym fragmencie, ale tamten ma jeszcze na gorze jedna kaskade
jeszcze fotke dorzuce, mialo to byc na nastepna zagadke, ale trudno :)
ciut podobny w dolnym fragmencie, ale tamten ma jeszcze na gorze jedna kaskade
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Hej :)
Postanowiłem ufundować nagrodę dla Zosi, bo przysoliła zagadką, jakiej tu jeszcze nie było :D W ten sposób będzie miała dwie nagrody. Swoja, której nikomu z nas nie dała i moją - za jakość zagadki :)
Pozdrawiam Biesolubnych Biesołazów,
Derty
PS: Odbiór nagrody Zosiu, jeśli zdecydujesz się ją przyjąć, najwcześniej w październiku :)
A co do gajowych - nie ma ich już od kilkunastu lat w firmie Lasy Państwowe. Po prostu zlikwidowano to stanowisko.
Sine wiry?
nie, nie, zgadujcie dalej, moze kiedys sie komus udaZamieszczone przez wiola
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Wetlinka może ?
nastepna propozycje prosimy ;pZamieszczone przez wiola
Pozdrawiam
Jaro
Hehe... Ciebie też gajowy podpuścił...?Zamieszczone przez wiola
Pozdrawiam
Pocztówka z Wetliny :D
Pozdrawiam
Ewa
"Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia"
Miało być jeszcze dopisane: jak pięknie, ale komputer odmówił mi posłuszeństwa. Przepraszam
Pozdrawiam
Ewa
"Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia"
Dla jasności chodziło mi o potok Wetlinka, który tworzy przełomy w Kalnicy![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki