Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Gdzie to jest?

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

A niech Barszczu wam powie! on ma do tego po pierwsze wieksze prawo, po drugie- ja tylko "udaje, ze znam sie na Bieszczadach", on zaś sie zna.

P.S. Barszczu, ty sobie załatw jakims sposobem status Bieszczadnika, bo jak widze przy twoim nicku status "kandydat na bieszczadnika" to mi sie strasznie głupio smiac chce. Mozesz napisac do admina, moze przyzna ci ten tytuł na takiej zasadzie jak przyznaje sie honorowe obywatelstwo miasta osobom, które nigdy w tym miescie nie były. I to wszystko z mojej strony na temat wodospadu o którym faktycznie nie wie prawie nikt.
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Domyślnie NO dobra - ja wiem!!!

Wiec wiem gdzie to jest - kazdy moze tam dotrzec od auta w 20 minut. Odkrylismy ten wodospad z kumplem na podstawie opisu byłego mieszkańca okolicznej (nieistniejacej juz) wioski. 88 letni dziadek - jak wspominał - ostatni raz był tam w 1946 lub 1947 roku przed wysiedleniem. Kazdy kto chce sie dowiedziec powinien kupic mape Bieszczady w skali 1-60.000 (moze byc w sklepie internetowym wydawnicta www.ruthenus.com.pl , i znalezc na tej mapie potok Czartów Młyn. Wodospad jest na tej mapie zaznaczony. Miejscowi nazywali go po prostu "huk" - czyli inaczej wodospad.
    Dzieki Zosiu za radę w sprawie statusu Bieszczadnika, ale ja jestem raczej małomówny wiec nie nawijam na tym forum tyle zeby dostac status predko.

Barszczu

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie Re: NO dobra - ja wiem!!!

Cytat Zamieszczone przez barszczu
    Kazdy kto chce sie dowiedziec powinien kupic mape Bieszczady w skali 1-60.000
    na mapce z tylu jest nawet fotka wodospadu, a mapa rzeczywiscie przednia :)
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)