Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: fotoradary

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Jura Krak-Częst.

Domyślnie fotoradary

Mam informację o wszystkich fotoradarach na trasie Gdańsk -Katowice.
    Przydałaby mi się podobna informacja na trasie Olkusz-Kraków-Tarnów- Lesko no bo do Wetliny to raczej już nie montują tych zmyślnych skrzyneczek.
    Zapłaciłem kiedyś mandat w Pilźnie i wolałbym teraz tego uniknąć.
    Pozdrawiam Skuter

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

nie bede pisal na priva, bo i tak nie ma z tego wielkiej tajemnicy:
    w okolicach rzeszowa fotoradar jest w swilczy (w miejscu gdzie jest taka tablica swietlna z warunkami pogodowymi), w rzeszowie na podkarpackiej, ale w kierunku jak sie do rzeszowa wjezdza od strony biesow, inne raczej Cie nie iteresuja a jest ich jeszcze szesc i chyba to najbardziej obstawiony rejon w polsce.
    a policjanci lubia stac za domaradzem, tuz przed skrzyzowaniem drogi na barwinek i biesy, kontrola fotoradarowa jest w bliznem (chociaz tam akurat nigdy nie spotkalem zadnego policjanta), moze poza jednym sztucznym (foto w zalaczniku:))
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z

Domyślnie

zapomanilem o fotce
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

łał jaki przystojny polycjant.... kurcze.... chyba siem zakochalam....

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z

Domyślnie

znalazlem jeszcze w necie stronke z fotoradarami wiec na trasie krakow - tarnow radar jest w wojniczu, ale od strony tarnowa, przez centrum tarnowa jechal raczej nei bedziesz wiec nie podaje, i w krakowie jest kilka na ul .wielickiej, przez ktora najprawdopodobnie, bedziesz jechal
    a tego "mundurowego ze zdjecia juz nie ma, mijescowi rozniesli w pyl ten samochod i go sciagneli :)
    Pozdrawiam
    Jaro

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Domyślnie

Hej :)
    Jaro, a co się kryje za zazdrostką w radioli? :P Możesz nam zdradzić? :D
    Pozdrawiam,
    Derty

Domyślnie

Ów sztuczny policjant (na w/w zdjęciu) stał tam tylko ok. 3 miesięcy. Komuś chyba przeszkadzał, bo szybko został zniszczony (powybijane szyby, utrącony kogut, oderwane zderzaki), po czym został usunięty przez policję (co by nie straszył wyglądem). Faktem jest, że w tym miejscu bardzo często stoi policja (z radarem). W ogóle na trasie Rzeszów-Sanok policja lubi stać w wielu miejscach, chyba jest to najbardziej obstawiony rejon w Polsce. Nigdzie nie spotkałem trzech kontroli na przestrzeni 1 kilometra. Pierwszy łapie za szybkość, drugi za miganie światłami, trzeci - znowu za szybkość.
    Co do fotoradarów, niedawno w internecie ktoś opublikował mapę fotoradarów, na ile jest ona aktualna - trudno powiedzieć.

Wiesiek

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie

Proponuję powoli przyzwyczajać się do przestrzegania przepisów. Fotoradary stacjonarne to pryszcz ale są jeszcze przenośne, cywilne samochody policyjne, normalne patrole, itd. A propo Wetliny, dawno temu płaciłem za zignorowanie stopu przy torach kolejki, gdzieś właśnie pomiędzy Cisną a Wetliną. Kolejka wtedy już w zasadzie nie jeździła tym odcinkiem. Pozdrawiam.

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Derty
    Hej :)
    Jaro, a co się kryje za zazdrostką w radioli? :P Możesz nam zdradzić? :D
    Pozdrawiam,
    Derty
    z tego co pamietam jakas budka "uwaga, wysokie napiecie" czy cos takeigo, ale nie fotoradar
    Pozdrawiam
    Jaro

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiesiek
    W ogóle na trasie Rzeszów-Sanok policja lubi stać w wielu miejscach, chyba jest to najbardziej obstawiony rejon w Polsce. Nigdzie nie spotkałem trzech kontroli na przestrzeni 1 kilometra. Pierwszy łapie za szybkość, drugi za miganie światłami, trzeci - znowu za szybkość.
    no to chyba ja mam takei szczescie, bo w tym miejscu tylko raz widzialem niebieskich. a czesto jezdze trasa do brzozowa i dalej. czasem stoja w starej wsi, ale to tez rzadkosc, jak juz wspominalem za domaradzem i na koncu podkarpackiej (jak konczy sie 4 pasmowka) w rzeszowie, lubia tez stac miedzy brzozowem a sanokiem, ale nazwy miejscowosci nie pamietam
    Pozdrawiam
    Jaro

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów