LUDZIE PROSZE przynajmniej tutaj bez polityki bo w końcu bedzie jak w piosence Elektrycznych Gitar "Głowy Lenina"....
a myslałem ze przynajmniej tu odpoczne od tego politycznego blebleble bo mam dość...radio,TV,net i jeszcze forum.... :(
LUDZIE PROSZE przynajmniej tutaj bez polityki bo w końcu bedzie jak w piosence Elektrycznych Gitar "Głowy Lenina"....
a myslałem ze przynajmniej tu odpoczne od tego politycznego blebleble bo mam dość...radio,TV,net i jeszcze forum.... :(
Spróbuj może tak :Zamieszczone przez ebik
" Najdroższa !! ... kiedy tak spaliśmy zimą w naszej gawrze w Bieszczadach spadł żółty śnieg . I nieprawdą jest jak powiadają w Stolycy i na Wybrzeżu, że to piasek z Sahary :( ... to spadło jakieś świństwo. Tak, tak ... spadło i wsiąkło w glebę.I to jest przyczyną, że Tosina jabłonka miała zatrute owoce !!!
A ja , jak wiesz ŁAKOMCZUCH JESTEM :( . No i zaczęło się : o mało się nie przekręciłem z bółu. Ale od czego ma się przyjaciół : spotkałem Lwa i Smoka : polecili mi kropelki żołądkowe .
I oto jestem... najdroższa, bo tylko w Tobie moja nadzieja ( krople nie pomogły!)
Wybaczysz mi ?? Proszę... i może pomasuj mi brzuszek , oj jak boli ... !![]()
P.S. Napisz czy się udało ?... Pani Misiowa ma litościwe serce , ale czy jest łatwowierna ??
"Z Tobą odeszły Anioły ."..
A może wszystkiemu winien wąż?????
Długi
No pewnie, że wąż, to on skusił Ewę a ta Adama na jabłka za cerkwią w Krywem
pozdrawiam
To mówię do Lwa: Choć z nami. Na deszcz się zbiera - schowamy się w Siekierezadzie. No i tak nam zeszło... a żona .... no co ja Jej powiem? 7 razy mi się na komórkę nagrała...
Ratujcie!!!Powiedz Jej tak - Apollo wylądował !!! Hehe....
![]()
!No żebym mi tylko nie odpowiedziała "Houston, YOU Have a Problem"Powiedz Jej tak - Apollo wylądował !!! Hehe....
![]()
:o :o :o
No to wtedy będzie DUPA BLADA....
Wycieraczka jeno pozostanie... hehe...
Pozdrawiam.
A tu nowy problem , bo ... wycieraczki też nie ma :(
Pozdro
"Z Tobą odeszły Anioły ."..
Wtedy trzeba olać babę i iść do Czertryczy, pogrzać się przy kominku i napić wódeczki ze Stachem.
Długi
To by była ostatnia wódeczka w misiowym życiuZamieszczone przez długi
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki