Witaj NJ.Zamieszczone przez NJ
Poruszyłeś, za innymi Uczestnikami Forum, dwie bardzo ważne kwestie. Jedna dotycząca oskarżeń wyartykułowanych bardzo wyraźnie przez Ochropusa, a druga - przyszłości Chaty. W pierwszej sprawie, uważam, że należy się nam wszystkim informacja, czy zarzut był podstawny (czyli mówiąc krótko, czy zostały faktycznie dokonane nadużycia w gospodarowaniu nie swoimi pieniędzmi) Ja uważam, że w ogóle o czymś takim nie ma mowy. I zostawmy może z boku prokuratora, ale przeprosiny Otrytczykom się należą.
Natomiast w kwestii przyszłości Chaty, sam jestem ciekaw, jak to ma wyglądać. Bo gdyby rzeczywiście tylko pijaństwu miała służyć, to łatwiej mi trochę byłoby zrozumieć dystans niektórych Biesołazów do idei odbudowy. Ale też trudno mi w taką wersję uwierzyć.
I masz rację - w tym kierunku powinna iść dyskusja. Tyle tylko, że czytając post bezpośrednio poprzedzający Twoją wypowiedź, niezmiernie trudno mieć taką nadzieję. Nie z bezsilności (bo i niby czyjej) ale z agresji rodzi się agresja.. Może też i czasami z kompleksów?
Pozdrawiam