Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Wątek: Chata Socjologa okradziona

Bieszczadnik Awatar Kamila777
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    obecnie Drawsko Pom :(

Domyślnie

Ile razy pojawi sie post dotyczący Chaty Socjologa, tyle razy przewala sie fala goryczy, pretensji, narzekań, inwektyw i innego syfu. Dajcie sobie spokój, bo w taki sposób do niczego nie dojdziecie (dojdziemy). Ci którzy nie lubią Otrytu - niech go po prostu zignorują. Ci co Otryt kochają, niech go budują i kochają... kochają i budują...
    Szanowni odbudowniczowie Chaty: Powinniście być dumni z faktu, że to Wam przypadło w udziale budować chatę od nowa. Tymczasem mam wrażenie, że robicie z siebie cierpiętników (niedowartościowanych z resztą). Ja na prawdę dobrze Wam życzę (jestem z tych, którzy Otryt kochają... I przykro mi, że nie mogę Wam pomóc) ale chyba powoli mam dość wszechogarniającego malkontenctwa i złośliwości.
    Już kiedyś wywodziłam się na ten temat - nie będę sie powtarzać. Czekam jednak na promyk Otryckiego SŁOŃCA, a tu tylko żmije i ropuchy...

dziadek24
    Guest

Domyślnie

Trzeba się Wam wyluzować, wypić browca, zapalić dobrą machorkę, pogapić się , to Wam przejdzie:} pozdrawiam

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie "...co dalej..."

[quote="Viki"]ewka[quote] ]
    które staje się, jak to nazwał meliną,

nazwanie coś po imieniu juz nie jest wyrażeniem opinii tylko zwykłym pomówieniem
    Dalej bez komentarza. Ma tylko pytanie dlaczego nikt nie pisze co dalej z narzędziami i czy budowa będzie kontynuowana.

pozdrawiam
    Viki i inni,

Nazywam się Juliusz Głowacki (Julo). To dla tych, którzy chcieliby mi przyłożyć - proszę bardzo, personalnie.

O piciu i charakterze chaty wypowiem się gdzie indziej. Po to są pozakładane różne wątki, żeby można było różnicować tematy (a nie pisać o wszystkim wszędzie).

Jestem majstrem tej odbudowy i to głównie moje narzędzia ukradziono. Policja umorzyła sprawę z "braku dowodów", choć wszyscy wiedzą kto to zrobił. Czyli szlag je trafił, muszę je sobie odkupić.

W ostatni weekend zrobiliśmy znowu parę prac pożytecznych (zajrzyj na drzewo wiadomości na www.otryt, bieszczady.pl), a dziś wjeżdżają na górę gonty. Mam obiecanych 9 okien dachowych FAKRO i w to lato wstawimy je (po gontach).

O postępach prac pisuję regularnie, choć nie często. Albo pracuję w W-wie, albo buduję na Otrycie. Najczęściej piszę na drzewie, albo na liście majlowej. Tu chyba nie ma sensu, bo z tego, co przeczytałem hurtem (dawno tu nie wchodziłem), widzę, że wielu piszących nie interesuje sama odbudowa.

Pozdrawiam wszystkich, ale szczególnie tych, którzy mniej gadają, a więcej robią.
    Klub Otrycki

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Jula 3 grosze

Cytat Zamieszczone przez Tarnina
    Nie trudno zauważyć, że rozmowa na temat Chaty przeradza się w ostrą wymianę zdań, bardzo często "chamskich". Każdy ma tu prawo wyrazić swój pogląd na dany temat ale ( na litość boską ! ) dlaczego od razu jest atakowany? Ale cóż...AGRESJA RODZI SIĘ Z BEZSILNOŚCI. Pozdrawiam cieplutko, Tarnina
    Tarnina,
    Niektóre wypowiedzi rzeczywiście wywołują u mnie czasem agresję. Chociaż im ich więcej, tym coraz częściej tylko politowanie.
    U mnie agresję jest w stanie wywołać tylko głupota ludzka i małostkowość. Poczucia bezsilności nie mam, co udowodniłem przy budowie chaty.
    Ale nie chcę tu podgrzewać tej jałowej często dyskusji.
    Chcesz podyskutować?
    Proszę bardzo: jglowacki@strongtie.com
    Innych też zapraszam, podowalamy sobie na privie.
    Na tych stronach wolałbym widzieć KONSTRUKTYWNE uwagi. A tych nie ma dużo.
    Z szacunkiem
    Julo
    Klub Otrycki

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Julo

Zapraszam do powrotu do dyskusji o chacie na "Chata Socjologa - jaka ma być".
    Wpisałem tam swoje obiecane 3 grosze.
    Klub Otrycki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)