Cytat Zamieszczone przez ochropus
No to nieźle sobie musieli pochlać... przykre to... :(
Zorientowali się w poniedziałek o 14:00 - czyżby dopiero o 14:00 ocknęli się po niedzielnej balandze...?
dziwnym trafem i ja tam w ten wekend bylem i jakos zdaje mi sie, ze zostal tylko tzw. gospodarz z dziewczyna (albo i bez niej). zatem drogi kolego, co do tego sie mylisz.

Cytat Zamieszczone przez ochropus
Aż boję się myśleć na co idą te pieniądze... bo jeśli na to co widziałem to może lepiej żeby chaty nie odbudowywano... bo wygląda na to że studenci sobie melinę w Bieszczadach budują... :(
ja znam tych ludzi bardzo dobrze, znam takze swietnie miejsce, chate i atmosfere. nie darze sympatia niektorych osobnikow z otrytu/klubu, ale wiem, ba jestem tego pewien, ze kasa na odbudowe idzie TYLKO na odbudowe. pije sie, chleje za wlasne srodki. zatem drogi kolego, odp...ol sie z takimi oskarzeniami od ludzi, ktorzy posiwecaja swoj czas i pieniadze. a to czy buduja sobie meline czy nie to takze nie twoja sprawa. jesli chata stanie i nie bedzie ci sie w niej podobalo, nikt nie bedzie cie zmuszal do bywania w niej.

a pic sie tam pilo zawsze i pic sie tam bedzie takze po wsze czasy.

z wieloma rzeczmi sie nie zgadzam, ktore robi sie na otrycie, ale takich oskarzen o malwersacje srodkow zostawic bez komentarza nie moglem.

hghw