Cytat Zamieszczone przez Efka
Narażę się okrutnie, wiem, ale nie mogę patrzeć jak padają tak ostre słowa pod adresem osoby, która odważyła się powiedzieć otwarcie co myśli.
Witaj Ewa.
Piotr ma absolutną rację. Forum jest po to , żeby pisać o wszystkim i szczerze. I zgodnie z własnymi przekonaniami. Jedno tylko jest - według mnie - ograniczenie: nie wolno tu nikogo obrażać.
Nie przejmuj się więc, że się możesz komuś narazić. Im więcej postów napiszesz, tym prawdopodobieństwo takiego zdarzenia większe...
Mnie Twoja obrona Ochropusa wydała się po prostu szlachetna!
Tylko że Kolega sam nie jest bez winy. Zdecydowana krytyka Jego wypowiedzi nie była jakąś zmową, tylko dokonała się w posób spontaniczny.
Chciałbym na ten temat (Ochropusa, a nie Chaty) zakończyc dyskusję, podkreślając, że ja - osobiscie - jeden tylko zarzut miałem do Niego. Jeden, ale bardzo istotny - popełnił oszczerstwo.
Mam odwagę tak to sformułować.
Ochropusa w żadnym momencie nie obraziłem, a w polemice z Nim posunąłem się jedynie do nazywania rzeczy po imieniu, nigdy do chamstwa i arogancji.
Pięknie, że Go bronisz. Natomiast wielka szkoda, że nie ma żadnej reakcji z Jego strony.
Pozdrawiam