[quote="Baldhead"]Słyszałem dosyć niepochlebne opinie o Chatce Puchatka-złe warunki sanitarne, niemiła obsługa, że ciężko tam nawet wrzątek dostać.
No... zaryzykuje podpadziochę u Lutka... Ryzyko tym mniejsze, że prawdopodobnie Lutek nie śledzi forum. A jak śledzi, to wierzę, że mi wybaczy.
Niestety chatka na Wetlińskiej - z racji atrakcyjnego położenia i jednocześnie relatywnie łatwego dostępu - stała sie obiektem ataków dość specyficznej klienteli, tej, co zostawia samochody na parkingu strzeżonym na przełęczy i wchodzi na górę, żeby potem powiedzieć: Byłem w Bieszczadach - schodziłem najwyższe szczyty. Jak Lutek to wytrzymuje - nie mam pojęcia. Wystarczy, że ma nadal tyle fantazji zeby spacerowac po graniach tak jak go Bóg stworzył, a że nie wysila sie przy okazji każdego turysty na uśmiechy - to chyba oczywiste.
Faktycznie - klimat sie zmienia jesienia i zimą. Jest mniej pozerów, więcej tych, co kochają góry a nie "kafelki w łazienkach". Pozdrawiam Lutka i Dorotkę ciepło (żeby nie powiedzieć wrząco)

Odpowiedz z cytatem