No i nadszedł ten dzień - zostałam bieszczadnikiem!!!! :D
No to piję piwo dzisiaj wieczorem (musowo), choć ciągle w warunkach nie bieszczadzkich.
No i nadszedł ten dzień - zostałam bieszczadnikiem!!!! :D
No to piję piwo dzisiaj wieczorem (musowo), choć ciągle w warunkach nie bieszczadzkich.
No to GRATULKI GOSIU ! :)
od kandydatki na bieszczadnika .
Tylko ... nie przesadzaj z tym piwem![]()
"Z Tobą odeszły Anioły ."..
kazdy w koncu to musi przejsc :), chrzest bojowy
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Jeszcze mi troszku brakujeale jak dorosnę też zostanę Bieszczadnikiem :)
(Poza tym nie ma to jak nabić sobie posty w takich tematach ale ćśśśśśś)
Gratulacje Gosiu !!!
Ja zostalem Bieszczadnikiem ponad cwierc wieku temu (tzn. jakby przedwczoraj).
A co tam, zostane nim JESZCZE RAZ :^))
Ja też gratuluję i chciałbym wiedzieć, o któtej przeczytałas mój wpis. Może to swiadczyć o ilości wypitego wczoraj piwa.![]()
bertrand236
Bez mamy i taty dreptałam po Biesach już16 lat temu...Teraz czekam aż dzieci podrosną. Wtedy jesienią lub wiosną dreptanie a latem- może zakupimy kiedyś jakąś łódkę :D ....
Bez mamy i taty dreptałam po Biesach już16 lat temu...Teraz czekam aż dzieci podrosną. Wtedy jesienią lub wiosną dreptanie a latem- może zakupimy kiedyś jakąś łódkę :D ....
Przeczytałam o 16.28 :D .Zamieszczone przez bertrand236
Ale niestety nie jest to wina ilości wypitego wczoraj piwa (oszczędzam siły na wyjazd), tylko roboty...
tez juz bym chciała być bieszczadnikiem, ale jeszcze musze troche poczekać na ten zaszczyt![]()
Ale i tak czuje sie bieszczadnikiem bo sporo czasu spędzam w tych górkach :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki