Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Sylwester w Biesach dla Biesołazów

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

Dostalem odpowiedz od Karoliny z Seredniego.
    Sprawa wyglada tak:Nocleg kosztuje 250 zł za cała "kuźnię" niezależnie od liczby osób.
    Wiec czy wiecej tym taniej i cieplej :)
    kuligu na miejscu nie da rady zorganizowac, ale mozna w Polanie zalatwic.
    Posilki kazdy robi sobie sam,bo jak napada sniegu to nie beda mieli jak dowiezc, dla takeij grupy. ale jakbysmy sie bardzo upierali przy posikach to kosztowałyby 10 zł
    śniadanie, 10 zł kolacja i 20 zł obiad. Kolacja Sylwestrowa byłaby sporo
    droższa w zaleznosci ile osób.
    Spanie na materacach na poddaszu + kazdy wlasny spiworek,
    ogrzewanie na dole z kominka i pieca. nie wiiem co tam jeszcze.
    Minuesm jest to ze lazienka jest na zewnatrz i pewnie wielu osobom to bedzie bardzo przeszkadzac.
    Do sklepu 40min. w lecie w zimie wiadomo dluzej, ale to chyba najmniejszy problem kazdy moze wziasc jedzenie ze soba.
    chyba tyle. jak ktos ma jeszcze jakies pytania to walic smialo :)
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

jeszcze dorzuce fotki

http://www.stadnina.megapolis.pl/ima...da_630x409.jpg to ten pierwszy domek

http://www.stadnina.megapolis.pl/ima...ia_630x447.jpg tu bacowka zaopatrzona w drewno na zime

http://www.stadnina.megapolis.pl/ima...ie_630x449.jpg

http://kylos.pl/~bieszcza/images/kuznia.JPG a tu kuznia wewnatrz, troche kolezanka zaslania, ale to co najwazniejsze to widac, spanie jest na gorze
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hero
    Mi przez Lublin po drodze, z chęcią zabiorę... .
    To my sie piszemy :)

Danka
    Guest

Domyślnie

Czy ktos bedzie jechal z Trojmiasta ja sie pisze na Sylwka, ale przyjemniej byloby jechac w grupie...

Bieszczadnik Awatar manio
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie

proponuję sylwka w Ustrzykach Górnych. Kto chce bal za odpłatnością w klubie karaoke w schronisku "Pod Caryńską" (Joja :) ) a kto chce wieczór przy gitarach w tym samym budynku tylko piętro wyżej. Możliwość noclegu w hoteliku "Biały" za odpowiednią rezerwacją 0-134610641lub w/w miejscu(też rezerwacja0-134610630).Miejsce super można sprawdzić na www.bieszczady.net.pl i świetne miejsce wypadowe do wędrówki (nawet zimą).
    Isnieje możliwość zorganozowania kuligu a także pieczonego baranka
    Jeśli chodzi o wyżywienie to jak kto chce na własną rękę(w hoteliku jest kuchnia z pełnym serwisem garkowo-naczyniowym)lub "Pod Caryńską" jest non stop czynne a jedzenie jest tam dobre (sam sprawdzałem wielokrotnie D )Na bal na dole obowiązuje rezerwacja impreza na górze jest otwarta dla wszystkich (w miarę miejsca ale oczywiście bedziemy mieć pierszeństwo)

istnieje możliwość zorgsa

Bieszczadnik Awatar manio
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie

proponuję sylwka w Ustrzykach Górnych. Kto chce bal za odpłatnością w klubie karaoke w schronisku "Pod Caryńską" (Joja :) ) a kto chce wieczór przy gitarach w tym samym budynku tylko piętro wyżej. Możliwość noclegu w hoteliku "Biały" za odpowiednią rezerwacją 0-134610641lub w/w miejscu(też rezerwacja0-134610630).Miejsce super można sprawdzić na www.bieszczady.net.pl i świetne miejsce wypadowe do wędrówki (nawet zimą).
    Isnieje możliwość zorganozowania kuligu a także pieczonego baranka
    Jeśli chodzi o wyżywienie to jak kto chce na własną rękę(w hoteliku jest kuchnia z pełnym serwisem garkowo-naczyniowym)lub "Pod Caryńską" jest non stop czynne a jedzenie jest tam dobre (sam sprawdzałem wielokrotnie D )Na bal na dole obowiązuje rezerwacja impreza na górze jest otwarta dla wszystkich (w miarę miejsca ale oczywiście bedziemy mieć pierszeństwo)

istnieje możliwość zorgsa

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manio
    proponuję sylwka w Ustrzykach Górnych. Kto chce bal za odpłatnością w klubie karaoke w schronisku "Pod Caryńską" (Joja :) ) a kto chce wieczór przy gitarach w tym samym budynku tylko piętro wyżej. Możliwość noclegu w hoteliku "Biały" za odpowiednią rezerwacją 0-134610641lub w/w miejscu(też rezerwacja0-134610630).
    Jeszcze jakbys troche o cenach sie rozpisal to byloby super...

Pozdrawiam i czekamy na nastepne oferty.. im wiecej tym wiekszy wybor :)

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Domyślnie

[quote="manio"]proponuję sylwka w Ustrzykach Górnych. Kto chce bal za odpłatnością w klubie karaoke w schronisku "Pod Caryńską" (Joja :) ) a kto chce wieczór przy gitarach w tym samym budynku tylko piętro wyżej.

Ach ten manio jak on wie że ja lubie balować................. uch na bal to nawet dziś mogę jechać , tylko z kim ja tam będę balować jak manio nie chce

buziaki Joja

Bieszczadnik Awatar Viki
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Opoczno
    Biesołazy wszystkich krajów! Łączcie się!
    Pozdrawiam. Viki
    http://www.odkryjbieszczady.pl/

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iza

Ach ten manio jak on wie że ja lubie balować................. uch na bal to nawet dziś mogę jechać , tylko z kim ja tam będę balować jak manio nie chce

buziaki Joja
    Izuniu, to może ze mną? Tylko na pewno nie tam...
    Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)