Dokładnie, wielokrotnie sie o tym przekonywałem rezygnując z danego odcinka, a maluszek sobie jechał bez problemu dalej.Zamieszczone przez T.B.
IMHO nie, raczej niezdecydowanie. Zakaz ruchu w zasadzie powinien być juz wczesniej, ponieważ z Zatwarnicy jak wyjedziesz na góre to zaraz kawałek dalej zaczyna się już rez."Krywe" - więc ja się pytam: jakiej cholery tam jest rezerwat skoro nie ma zakazu ruchu? Z drugiej strony jak ktoś ma "agroturystykę" to chce (chyba) żeby do niego dało się dojechać. Albo - albo. Skoro już tak to zdjąć w diabły ten zakaz w Hulskim bo do niczego tam jest niepotrzebny (a pare złotych na złomie można za niego wziać). W sierpniu jechalem rowerem petle Sekowiec -Zawarnica - Krywe - Szczycisko i dalej przez most i druga stroną do Sekowca. Kolejny raz nie rozczarowałem się: na całej długości drogi, a w szczególności na odcinku Krywe - Szczycisko - Obłazy pelen przegląd rejestracji od Krakowa przez Gdańsk i Szczecin po Warszawe. To po co komu ta fikcja - tym bardziej że lesniczy stoi obok i nie reaguje. Lepiej juz zrobić bramki i pobierać opłaty - będzie z korzyścią dla regionu...Zamieszczone przez T.B.

Odpowiedz z cytatem