Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Numery GG [prywata]

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie UMCS>>>>>>>>>

:P Przepraszam, a czy kolega ma jakieś bardzo negatywne wspomnienia z umcsami ??? :>:> ja chętnie o tym podyskutuje ......
    :D
    --------------
    Pozdrav

Yogo
    Guest

Domyślnie

Przepraszam, a czy kolega ma jakieś bardzo negatywne wspomnienia z umcsami ??? :>:>
    Odsyłam do Stacha_Bieszczady !! To jeden z bardziej wybitnych produktów lecz bardzo typowych, rzecz mozna egzemplarz pokazowy.

Ale temat zakonczyłem i nie podyskutujemy bo jeszcze ludzkość nie posiada umiejętności i możliwości transplantowania mózgu w tylu egzemplarzach. reklamacji tez nie ma gdzie składac, produkcja nadal trawa, wadliwe egemplarze dostają odpowiedzialne funkcje. Sytuacja bez wyjscia i nie ma o czym gadac.

Pozdrawiam
    Yogo.

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie ...

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P::P:P:P:P:P:P:P::P:P jak to nie ma o czym dyskutować............ jesli nie w tej materii, to w innej.........zapeniwma, ze dyskusje bywają niezwykle wciagające:>,,,,,,,,,,,,,[/code]

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yogo
    Ale temat zakonczyłem i nie podyskutujemy bo jeszcze ludzkość nie posiada umiejętności i możliwości transplantowania mózgu
    Zapewne wreszcie doczekałeś się na przeszczep - moje gratulacje (a innych zapewne też) - wracaj do nas zdrów

Jakoś Ci pomożemy w ramach naszych skromnych możliwości (my niestety jeszcze w kolejce mamy bardzo odległe numerki)

papap jogurcie

Yogo
    Guest

Domyślnie

Drogi Michale,
    napisałes:

Zapewne wreszcie doczekałeś się na przeszczep - moje gratulacje (a innych zapewne też) - wracaj do nas zdrów
    a ja napisałem:
    jeszcze ludzkość nie posiada umiejętności i możliwości transplantowania mózgu
    Zapewne drogi Michale jestes absolwentem tej znamienitej uczelni, o czym może świadczyć brak zrozumienia treści mojego postu ( tego zdaje się uczą w 1 i 2 drugiej klasie szkoły powszechnej- czytanie ze zrozumienim tekstu). Ja temat zakończyłem i nie podejmuje.

Pozdrawim Cie serdecznie i wybacz że już nie odpisze więcej

Yogo

Bieszczadnik Awatar Tarnina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie

Yogo , ja już ci mówiłam, nie wypowiadaj się w ten sposób o wszystkich, tylko dlatego,że jeden wysoko postawiony osobnik po UMCS-ie nie chciał cię widzieć w swoim "zespole" (nawiasem mówiąc, wcale mu się nie dziwię ).To co mówisz jest żenujące. Pozdrawiam cię serdecznie. Tarnina
    Tarnina

Yogo
    Guest

Domyślnie

Droga Tarninko,

Tak na początku w kwaesti formalnej, "Ci", "Cię" i takie tam inne, nawet z szacunku dla samego siebie piszemy z DUŻEJ LITERY !!! Przypominam bo napewno to wiesz jako absolewntka tej przezacnej uczelni. Ale ja sie nie obraziłem !!!!

Co do reszty to troche nie tak ! I tak bym opuscił ten zespół o czym mówiłem. Ja po tylu latach jednak czuje sie bardziej Ślązakiem niż "Tarnobrzeskim gorolem". Wiecej życia spędziłem tu niz tam. Poza tym nie wydawaj sądów gdy nie znasz drugiej strony. W zawodzie inżyniera nie ma (nie powinno byc sentymentów) albo ktos nim jest albo nie. A facet o którym wspominasz nigdy nim nie był i jest totalnie denny w sprawach technicznych (nawiasem mówiąc Bob i jeszcze pare osób żałuje że odszedłem, a dlaczego to juz ich zapytaj). Fakt jest Umcasem, ale co ja zrobie że poznaje ludzi po tej uczelni (no Ty jestes chyba wyjątkiem) którzy nic nie umieją, mają przerośniete ambicje, wygórowane mniemanie o sobie, czuja sie niedowartosciowani i jeszcze by wymieniac. Ale najgorsze jest to że nie mają poczucia humoru i nie potrafią się śmiac z samych siebie, nie mają dystansu do się (vide Stach_biedaczysko). Tak to wygląda, wiec może Ty pomożesz mi zmienic zdanie, ale przypuszczam że jestes wyjątkiem potwierdzającym regułe.

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Witaj Yogo

Cytat Zamieszczone przez Yogo
    Zapewne drogi Michale jestes absolwentem tej znamienitej uczelni, o czym może świadczyć brak zrozumienia treści mojego postu ( tego zdaje się uczą w 1 i 2 drugiej klasie szkoły powszechnej- czytanie ze zrozumienim tekstu). Ja temat zakończyłem i nie podejmuje.
    A szkoda, szkoda... już mi trochę apetyt wzrósł na samą myśl, że poczytam jeszcze trochę takich abstrakcyjnie dymanych postów.

Ślązak k.. ich mać !! Ja tam się nie chwalę, alem tyż Ślązak, jeno opolski. I nie wiem ki grzyb miałby mnie gnać do Lublina na studia. Coś się chopie (to nie błąd) czepił tego Lublina. Coś taki zaściankowy umysłowo? Jakiś emocjonalny zawód?

I nie buracz tu na forum, k.. ich mać. Byłem w tym mieście, byłem na tej uczelni, poznałem fajnych ludzi, którzy przecierali szlaki europejskie w wielu tematach i to wtedy, kiedy kraj nasz postrzegany był (zapewne jeszcze i jest) jako jeden wielki rezerwat niedźwiedzi.

Jeżeli Ty, Szanowny Yogo skończyłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem na etapie 1 i 2 klasy szkoły powszechnej, to nie dziwię się, że pierdoli Ci się królewna Śnieżka z sierotką Marysią.

Eh, lepiej poopowiadaj o Bieszczadach

Pozdrawiam

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie

Ekhm ekhm

Koledzy :) - tylko spokojnie
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik Awatar Viki
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Opoczno

Domyślnie Re: Numery GG [prywata]

Cytat Zamieszczone przez Piotr
    Sorry za wyjątkowa prywate na forum, ale padł mi komp i stracilem m.in wszystkie kontakty z GG. Ponieważ jak zwykle nie pamietam własnego hasla do GG, zmieniłem równiez numer. Prosba do wszystkich którzy od czasu do czasu ze mną gaworzyli, aby przypomnieli mi swoje numerki poprzez GG, mój obecny: 5937553. Nie mogę o to poprosić mailem, bo szlag trafil mi równiez ksiązke adresową
    Kochani moi przyjaciele. W tym wątku jak wyżej Piotr prosił tylko o nasze nr GG bo mu komp padł. Piotrze ciekaw jestem ile osób zrozumiało twój post. Moje gg 9553563
    Biesołazy wszystkich krajów! Łączcie się!
    Pozdrawiam. Viki
    http://www.odkryjbieszczady.pl/

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)