Cytat Zamieszczone przez Michał
Witaj Yogo

Cytat Zamieszczone przez Yogo
Zapewne drogi Michale jestes absolwentem tej znamienitej uczelni, o czym może świadczyć brak zrozumienia treści mojego postu ( tego zdaje się uczą w 1 i 2 drugiej klasie szkoły powszechnej- czytanie ze zrozumienim tekstu). Ja temat zakończyłem i nie podejmuje.
A szkoda, szkoda... już mi trochę apetyt wzrósł na samą myśl, że poczytam jeszcze trochę takich abstrakcyjnie dymanych postów.

Ślązak k.. ich mać !! Ja tam się nie chwalę, alem tyż Ślązak, jeno opolski. I nie wiem ki grzyb miałby mnie gnać do Lublina na studia. Coś się chopie (to nie błąd) czepił tego Lublina. Coś taki zaściankowy umysłowo? Jakiś emocjonalny zawód?

I nie buracz tu na forum, k.. ich mać. Byłem w tym mieście, byłem na tej uczelni, poznałem fajnych ludzi, którzy przecierali szlaki europejskie w wielu tematach i to wtedy, kiedy kraj nasz postrzegany był (zapewne jeszcze i jest) jako jeden wielki rezerwat niedźwiedzi.

Jeżeli Ty, Szanowny Yogo skończyłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem na etapie 1 i 2 klasy szkoły powszechnej, to nie dziwię się, że pierdoli Ci się królewna Śnieżka z sierotką Marysią.

Eh, lepiej poopowiadaj o Bieszczadach

Pozdrawiam
Hahahahahahahahahaha najwyższe wyrazy uznania... uśmiałem się po pachy hehehehe oby więcej tak interesujących postów hahahahahaa