Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Pomożecie?:)

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Domyślnie

Witaj,
    nie przeczę, że forumowicze często podają swoje ulubione miejsca. Jednak nie posądzałabym ich o wielką stronniczość. Podając konkretne zapotrzebowanie (np. grupa harcerzy) nikt im nie poleci np. Hotelu Górskiego

Jeżeli bralibyście pod uwage wypad wędrowny, a nie stały biwak, to może warto zainteresować się szlakiem granicznym np. z Pienin w Bieszczady, albo jakąś inną skróconą opcje tego szlaku.

Pozdrawiam
    Aleksandra

Baldhead
    Guest

Domyślnie

Koliba Koliba i jeszcze raz Koliba. Zapewniam że się zakochacie w tym schronisku. Są noclegi, pole namiotowe dla wytrwałych i oczywiście piękny widok na Połoninę Caryńską.

Bieszczadnik
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    Warszawa

Domyślnie

Misio,

Nie znam innych miejsc polecanych przez Forumowiczów, ale mnie zauroczył Jaworzec. Bije się w piersi, pokoi nigdy na oczy nie widziałam, więc nie wiem jakie są warunki.
    Ale znam Derektora tego schroniska, przy nim klimat zapewniony! Jest kuchnia, gdzie można zamówić posiłki (dla dużej grupy trzeba wcześniej uzgodnić). Jest ogólna sala - jadalnia, z kominkiem. Toalety i prysznice. Nie ma prądu, ale używają generatora. Od którejś tam światło gaśnie. Miejsce na uboczu z super widokami, wokół nie widać żadnego zabudowania, ludzi, nic. Tylko góry, drzewa, ptaki, kwiatki i temu podobne "pierdoły", patrząc na które wraca energia i wiara, że coś ma sens (mi przynajmniej). Można rozbijać też namioty wokół schroniska.
    www.jaworzec.com.pl
    Zajrzyj do galerii zdjęć, to da Ci trochę poczucie klimatu.
    Miłych wakacji.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)