Witajcie!
Mój pierwszy temat na tym forum i już jakiś taki... ponury. Cóż, tak właśnie się czuję. Zostałem wystawiony do wiatru przez niesolidną osobę, ogłaszającą się w portalu bieszczady.pl , i chciałem Was, potencjalnych klientów, przed nią ostrzec. A cała sprawa wyglądała tak: w tą sobotę zadzwoniliśmy z moją druga połową do tej osoby, wyrażając chęć wynajęcia od niej oferowanego domu na okres sylwestrowy. Wstępnie zarezerwowaliśmy dom do poniedziałku, bo musieliśmy jeszcze zwołać ekipę i powiadomić ich o warunkach (cena itp). Dom miał być "trzymany" dla nas do poniedziałku, czyli do dziś... A dziś dzwonimy i co? Wynajęty!!!
Załatwianie spraw związanych z tym wyjazdem kosztowało nas oboje wiele wysiłku, czasu i pieniędzy (telefony, smsy..) i jesteśmy po prostu wściekli. I, nie ukrywam, niejako z zemsty podaję teraz link do ogłoszenia w portalu --> http://www.bieszczady.pl/portal/html...?strona=chocen
Zastanówcie się dobrze, zanim będziecie umawiać się z tą miłą Panią - jest szansa, że wystawi was do wiatru tak jak nas. A pewnie, tak jak my, nie macie nieograniczonych zasobów czasowych (i pieniężnych) które taka niepoważna osoba mogłaby marnować.
Apel do Was wszystkich - opisujcie w tym topicu takich różnych niesolidnych... może jak tu o sobie przeczytają to się poprawią;P
pozdrawiam
Kotu
Zakładki