Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Pomożecie?:)

misio
    Guest

Domyślnie Pomożecie?:)

Witam wszystkich, którzy zechcieli zajrzec na mojego posta :).
    Mam nastepujacy, uwaga... problem, no bo jak inaczej :D.
    A wiec tak, mam zamiar zorganizowac biwak sobie i mojej druzynie harc, gdyz wlasnie tak sie skkada ze jestem jednym z nich :).
    No iii tu sie zaczyna moja prosba :P a mianowicie:
    Czy ktorys z szanownych forumowiczow zna moze jakies fajne miejsce,w Beskidzie Niskim, albo w Bieszczadach, gdzie mozna sobie odpoczac po ciezkim dniu marszu, albo i sie moze nawet przespac? :)
    Chodzi mi tutaj o jakas klimaciarska chatke, ale oczywiscie moze byc i schronisko, byle zeby nie bylo za cywilizowane, jezeli jeszcze takich troche jest oczywiscie.
    Aha i chodzi mi tu o cos innego niz hmm Zawadka rymanowska, polany sur. czy maluch.
    Jezli tylko znacie jakies inne fajne miejsca na nocleg to prosze dajcie znac. Dzieki z gory.
    No i jeszcze jedno, bo sobie przeczytalem kilka postow, to do ewentualnych malkontentow co do tego postu: wiem ze to nie jest informacja turystyczna, ale tez wiem ze ludzie ktorzy tu pisza, tez i duzo laza :), takze sory jezeli komus sie nie podoba, mam nadzieje ze jakos sobie z tym poradzi i mi pomoze oczywiscie :). Pozdrawiam, thx[/b]

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Śląsk

Domyślnie

dla misia : takim wspaniałym miejscem z daleka od cywilizacji jest dolina górnego sanu w Negrylowie można się przespać, w okolicy do zwiedzenia zródła Sanu, grób hrabiny, stare cmentarze greko-katolickie, pozostalóści po cerkwiach Bojkowskich, i widok na ukraińskie Sianki, a w Suchych Rzekach jest schronisko harcerskie, chcesz więcej wiadomości to daj znać na forum podaj gg to będę ci mógł pomóc. zbyszekj
    pozdrowieniazbyszekj

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Dla harcerzy - harcerskie schronisko "Ostoja" w Suchych Rzekach, pod Połoniną Wetlińską, zaraz po zejściu z Przełęczy Orłowicza w kierunku Zatwarnicy.
    Na stronach wortali bieszczadzkich, do których masz linki z tego forum, znajdziesz jakiś kontakt - chyba telefon grzecznościowy. Dzwoń więc z wyprzedzeniem, nie czekaj na ostatnią chwilę.
    Ps. Dostaniecie tam herbatkę lub kawkę, ale żarcie to raczej trzeba mieć już swoje (chyba, że się inaczej umówisz z ajentem (dzierżawcą ?).
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

http://www.lupkow.pl wszystko jasne... :)

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Miejsca na uboczu, z warunkami turystycznymi, dobre dla harcerzy- myślę, że odpowiednie będą, Suche Rzeki, Przysłup Caryński, Jaworzec, Łupków - schroniska, Tosia w Krywem (www.krywe.webpark.pl). Ze względów sentymentalnych polecam Krywe i Suche Rzeki, ale gdzie indziej też jest pięknie.
    Długi

Bieszczadnik Awatar Viki
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Opoczno

Domyślnie

Myslę, że Suche Rzeki będą dla Was w sam raz.
    zadzdwoń lub wyślij sms-a pod ten nr 697760047
    Biesołazy wszystkich krajów! Łączcie się!
    Pozdrawiam. Viki
    http://www.odkryjbieszczady.pl/

misio
    Guest

Domyślnie ok dzieki wam bardzo

Dzieki wszystkim bardzo, wlasnie wpdalem na forum, zeby sprawdzic czy cos ktos odpowiedzial, noo i super :) dzieki jeszcze raz bardzo. No to ja sie biore za sprawdzanie, bo mi szefostwo glowe urwie :P. Czuwaj od druzyny calej.

Domyślnie

Pyton napisał
    http://www.lupkow.pl wszystko jasne...
    Jak stamtąd wyjdziesz i pójdziesz niebieskim szlakiem granicznym na wschód to następny postój zrób w Balnicy, są tam fajni ludzie i miejsce na rozbicie namiotów się znajdzie lub sianko. Nawet kiedyś piec pod zadaszeniem mieli :)
    A tak wogóle to zacznij w Beskidzie np w Wysowej i idź na wschód.
    I uważaj na misie, szczególnie na misiową pod Otrytem

pozdrawiam
    J.Lupino

Bieszczadnik Awatar naive
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Dolina Sanu

Domyślnie

A tak generalnie warto poznać jakiś dobry przewodnik, tam też są informację o noclegach, i "cywilizowanych" i tych mniej cywilizowanych. Tutaj natomiast każdy forumowicz ma swoje ulubione miejsca, przy czym każdy z nas stosuje tylko sobie znane kryteria. Więc opracowanie stosownej maszruty i skorzsyatnie z rad będzie zadaniem trudno wykonalnym . Przewodniki / te dobre/ w miarę obiektywnie opisują różne rejony Bieszczadów , więc łatwiej będzie jakąś sensowną trasę wybrać dla siebie. Oczywiście nie zaszkodziłoby tak opracowanej trasy poddać krytycznej analizie na tym forum.
    Pozdrawiam
    naive

Bieszczadnik Awatar Henek
    Na forum od
    01.2004
    Rodem z
    Rzeszow

Domyślnie

Jeśli szukasz fajnego zadupia to może HAJSTRA Ci pomoże ?
    www.hutapolanska.krak.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)