A ja obecnie wychowuję w domu taka sierotkę:
jak zgadniecie w co sie przepoczwarzy po wyjeciu z lodówki wrzucę fotke efektu końcowego
A ja obecnie wychowuję w domu taka sierotkę:
jak zgadniecie w co sie przepoczwarzy po wyjeciu z lodówki wrzucę fotke efektu końcowego
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
ta gąsienica przepoczwarzy się (chyba) w dorosłą wersję Pazia Królowej (Papilio Machaon)
pozdrawiam kubek
... Muszę iść tam, gdzie czuję się czysty (...) potrzebuję cię tak, jak wysokości, na której inaczej się oddycha.
DEUS SIVE NATURA
Zgadza sie, jutro zakończe jej okres zimowy i mam nadzieje nie przegapić procesu wyłażenia Pazia ze swgo "śpiworka"
Onegdaj udało mi sie uwiecznic ladowanie na kłosie. Lubie ta fotkę... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...36fd7299d.html
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Słusznie prawisz Sir. Ja jutro sprzątam, ciekawe co się znajdzie. Puki co koło balonu zalęgły się owocówki- bo mi sie waty do rurek nie chciało pchać.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
A ja dziś otrzymałem takie cudo. Czy ktoś wie co to za stwór?
... Muszę iść tam, gdzie czuję się czysty (...) potrzebuję cię tak, jak wysokości, na której inaczej się oddycha.
DEUS SIVE NATURA
Po skrzydłach poznać ze to motyla odmiana kolibra:)
Czyli Zawisak powojowiec krewniak zawisaka borowca
którego foto zrobiłem w ogródku przed domem.
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 04-09-2007 o 22:25 Powód: poprawa gatunku
Co do zawisaka się oczywiście zgodzę, ale mi się wydaje, że jest to zawisak powojowiec (Agrius Convolvuli).
DEUS SIVE NATURA
Kurde myslałem że zdąże sie poprawić a ty juz odpisałeś:)
"A ja dziś otrzymałem takie cudo."
A ja ...... od jakiegoś czasu (zdążyłem już stracić nieco na wzroku) robię sobie ...... muchy . Ot takie wariacje nt. March Brown (na fot.)
Pozdrawiam PF
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki