Mieszkam w Czarnej i nie bawią mnie komentarze w stylu najbardziej zapyziała miejscowość w Bieszczadach na dodatek kogoś kto widać że nie wiele wie co się dzieje w Czarnej,o przepraszam no może tyle co turysta przejezdżający przez Czarną.
Zaczynając od gminy to może nie jest rewelacyjna ale niech mi ktoś pokaże zakład pracy gdzie pracują ludzie przyjęci z ulicy bez znajomośći. Myśle że pod tym względem niczym ta gmina nie różni się od innych.A młodzież ? No cóż, czy w innych miejscowościach młodzież ma wieksze perspektywy?
Super że ktoś ogólnikowo zauważył że mamy Barak.a ja dodam że to najlepsza galeria w Bieszczadach!!!
Ciekawi ludzi ,no to zależy co cenimy u ludzi !
Może ktoś przejezdżający przez Czarną chciałby dowiedzieć sie że mieszka tu ktoś sławny(a mieszka !!!)ale jeśli chodzi o mnie to mamy w naszej,,zapyziałej,, Czarnej wiele
naprawdę fajnych ludzi z którymi udaje sie zrealizować dużo wartościowych inicjatyw.
Nie będe sie o tym rozpisywać bo być może nie interesuje to turystów ,ale dla mnie Ci ludzie są ważni,ciekawi,kochani i prosze NAS nie krzywdzić takimi zapyziałymi ocenami.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki